(VIDEO) Poljub Ellen DeGeneres in Jennifer Aniston vznemiril Američane

A.N.
28.10.2019 17:28

Z objavo fotografije poljuba na družbenem omrežju je komediantka Ellen DeGeneres povabila k ogledu oddaje, v kateri gosti igralko Jannifer Aniston.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Dolgoletno prijateljstvo sta ameriški zvezdnici zdaj zapečatili s poljubom pred kamerami, pišejo spletni mediji širom sveta. Poljub, ki je presenetil publiko, se je zgodil dva tedna po tem, ko je priljubljena televizijska voditeljica Ellen DeGeneres poljubila Howarda Sterna, Jennifer Aniston pa je zanimalo, kako je bilo poljubiti "kralja vseh medijev".
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4I3qpqBa0l/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Si uživala? Kako je bilo? Si bila nervozna? Si se prepustila poljubu?" je zanimalo Anistonovo, ki je komičarko vprašala tudi, kdaj je nazadnje poljubila moškega.
"Bilo je prijetno. In zakaj so vsi tako šokirani? Tudi jaz poljubljam moške, ni to pravi poljub, na ustnice. Kdaj si ti nazadnje poljubila žensko?" je vprašanje vrnila DeGeneresova, ki je v zvezi z igralko Portio De Rossi od leta 2008.
Zvezda serije Prijatelji je nekaj sekund razmišljala, nato pa oklevajoče dejala, da tega ne počne. V tistem trenutku se je Ellen nagnila k igralki in jo na začudenje publike poljubila. 
"Mehke ustnice imaš," je po poljubu dejala Anistonova. "Tudi ti. Zato tudi počnem, kar počnem," je zaključila televizijska voditeljica.
{embed_youtube}https://youtu.be/s_NDQ8s1Hd4{/embed_youtube}
{twitter}https://twitter.com/ed_ellen_update/status/1188826365279252482{/twitter}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta