(VIDEO) Prebolevanje? Jennifer Lopez pleše v bikiniju na skladbe svojega bivšega in razkazuje obline

D.Ži
30.03.2021 09:45
Jennifer Lopez je te dni na družbenih omrežjih objavila več videov, na katerih vidimo, kako uživa v Dominikanski republiki in se predaja koktajlom. Kot kaže, je ljubezenske težave ne pestijo prav zelo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ameriška pevka in latino diva Jennifer Lopez se od napornega zvezdniškega življenja te dni sprošča v kopalkah. 51-letnica pije kokatajle, na Instam Storyje pa je poslala video, na katerem jo vidimo med čofotanjem v masažni kadi. V ozadju slišimo skladbo njenega bivšega ljubimca, Drakea. Videti je odlično razpoložena, kratek oddih pa si je privoščila med snemanjem svojega novega filma. 

@jlo

Sunday...

♬ Astronaut In The Ocean - Masked Wolf

Prav nič ne kaže na to, da bi njeno ljubezensko življenje bilo v ruševinah. V zadnjih dneh so se novice o težavah z zaročencem Alexom Rodriguezom kar vrstile. Govorilo se je o razhodu, celo o tretji osebi, nato pa je par v sporočilu za javnost pojasnil, da morata rešiti nekaj reči in svoj odnos izboljšati. Nekateri mediji trdijo, da bi vzrok težav lahko bilo Alexovo intimno dopisovanje z igralko Madison LeCroy. Te informacije ni nihče potrdil. 

Lopezova v Dominikanski republiki producira nov film, v katerem igra tudi glavno vlogo. Projekt se imenuje "Shotgun Wedding'", s snemanja je objavila tudi sliko, na kateri pozira v zlati poročni obleki. V filmu bodo nastopili številni zvezdniki, med njimi tudi Lenny Kravitz, Josh Duhamel, Jennifer Coolidge in Cheech Marin.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta