(VIDEO) Previdno s harpunami! Ronaldova Georgina je najbolj mična in okretna morska deklica

D.Ži
01.09.2020 09:22

Nogometni zvezdnik se z najbolj postavno družino na svetu še vedno predaja poletju in s plažnimi utrinki osrečuje svoje spletne sledilce.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ni še konec poletja in počitnic. Vsaj ne, če ste zelo bogati in se vam ni potrebno ukvarjati z obveznostmi navadnih smrtnikov. Cristiano Ronaldo te dni počitnikuje na lokaciji, ki je javnosti ni razkril, a očitno gre za obmorski kraj s kilometri mehke mivke in kristalno čisto vodo. In prav v slednji je njegova Georgina Rodriguez naredila enega svojih najbolj posrečenih posnetkov. Vidimo jo v vlogi izjemno zapeljive morske deklice, ki se potaplja in plava s plavutkami.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CET6rRlq2Nq/{/instagram}
Podvodno življenje ji gre odlično od rok, posnetek pa je naredil kar Ronaldo sam. Sicer pa sta nogometni zvezdnik in njegova draga svoje spletne sledilce medtem osrečila s čudovito družinsko plažno fotografijo, s katero sta dala jasno vedeti, da imamo opravka z verjetno najbolj postavno družino na svetu.  
{instagram}https://www.instagram.com/p/CEjTiFMK0Sm/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CECpT1oqU_b/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CD1ifmEKkv9/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta