(VIDEO) Priznala je! Rebeka Dremelj si za lepši videz pomaga z botoksom

D.Ži
07.05.2020 11:44

Njeni številni zvesti sledilci že dobro vedo, da lahko od pevke pričakujejo samo iskrenost in tudi tokrat ni razočarala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Lepo je, ko končno enkrat nehamo slepomišiti in se sprenevedati. Če od koga, potem zvrhano čašo neolepšane iskrenosti pričakujemo od Rebeke Dremelj. In ni razočarala. Priljubljena pevka in podjetnica je na svojem instagramovskem profilu odkrito priznala, da se poslužuje botoksa. Z vprašanjem jo je izzval eden njenih sledilcev, Rebeka pa mu je brez zadržkov odvrnila: "Da! Samo v čelo!"
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_zZycYF0g7/{/instagram}
S temo o lepotnih popravkih se je Rebeka pred časom ukvarjala tudi na svojem priljubljenem blogu Nepremagljiva.si, kjer je lani njen lepotni kirurg med drugim spregovoril tudi o delu telesa, ki si ga ženske pogosto želijo popraviti in olepšati. Ženske pred 30. letom si največkrat želijo popraviti nos in prsi, kasneje pa sežejo po botoksu, polnilih, odločajo se tudi za korekcijo podočnjakov.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_rP8YZlefv/{/instagram}
Tako se je Rebeka pogovarjala z zvezdniškim lepotnim kirurgom Sinišo Glumičićem, ki je skozi leta pomladil že marsikatero Slovenko, tudi znano. Rebeka je razkrila, da se je za botoks odločila zaradi moteče gube na čelu, svoj čas je eksperimentirala tudi s polnili.
{embed_youtube}https://youtu.be/CwLfdexWgX4{/embed_youtube}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_k2lpwlE2o/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta