(VIDEO) Severina po zabavi s košarkarji: "Bila je lepa noč s čudovitimi ljudmi." Objavila je tudi video sproščenega vzdušja

12.08.2021 15:32
Objavljen video in fotografije hrvaške glasbenice, ki je nastopila za Luko Dončića in njegove reprezentančne kolege, si je ogledalo že več kot 60 tisoč uporabnikov.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

"Bila je lepa noč s čudovitimi ljudmi ... Počaščena in vesela sem, da sem stala ob strani Luke Dončića, ki se je zapisal v zgodovino in ob mojem prijatelju Bobanu Marjanoviću. Čestitke celotni slovenski reprezentanci," je Severina zapisala na svojem Instagram profilu in kot prvo fotografijo objavila sebe ob dva metra in centimeter visokem Dončiću. Tudi ostali košarkarji so bili precej višji od glasbenice, ko se je z njimi fotografirala, postregla pa je tudi z dokazom, da so se ji resnično pridružili na odru in z njo prepevali.

Objavljeni videoposnetek in fotografije, ki so nastale med nastopom hrvaške glasbenice za Dončića in reprezentančne kolege ter ožjo družbo njegovih prijateljev in izbrancev, si je ogledalo že več kot 60 tisoč uporabnikov. Druščina se je zabavala v Gostilni pri Lojzetu, katere chef je Tomaž Kavčič, ki je lani prejela Michelinovo zvezdico.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta