(VIDEO) Ste videli, kako lepa nosečnica je izbranka Lada Bizovičarja? Trebušček je že kar zaobljen

D.Ži
05.05.2021 09:57
Anela Šabanagić je naravnost čudovita nosečnica, ki bo očitno zelo kmalu postala mamica. S priljubljenim televizijskih žirantom pričakujeta drugega otroka.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pro Plus

Veselo pričakovanje se stopnjuje in zdaj je tudi uradno. Že pred časom smo pisali, da Lado Bizovičar in njegova čedna Anela Šabanagić pričakujeta drugega otroka, a ker televizijski voditelj in žirant o svojem zasebnem življenju sila nerad govori, je vse skupaj ostalo pri neuradnih informacijah. Do zdaj. Novico, da bo Anela drugič po letu 2018 spet mamica, je razkril Instagram profil Mali zakladi, ki je objavil kar posnetek, na katerem Bizovičarjevo izbranko vidimo v lahkotni, cvetlični pomladni obleki ob otroškem vozičku. Ne gre spregledati izraza sreče na njenem obrazu. 

"Anela Šabanagić bo prav kmalu že drugič mamica. Pred meseci so se naše poti srečale in pričeli smo s skupnim projektom. Naše sodelovanje se je razvilo v pravo prijateljstvo in v veliko veselje nam je, da smo te, draga naša Anela, lahko spremljali v tem nepozabnem življenjskem obdobju. Anela je že izbrala svoje favorite med otroško opremo in dodatki v naši ponudbi. Naj se nova dogodivščina prične," so pripisali posnetku. Glede na to, kako zelo zaobljen je že njen trebušček, bosta Lado in Anela očitno zibala že zelo kmalu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta