(VIDEO) To so vroči prizori iz zakulisja Superbowla z J.Lo in Shakiro, ki jih še niste videli

D.Ži
08.05.2020 12:05

J.Lo kar ne more verjeti, da so od njenega odmevnega nastopa minili že trije meseci, pa je objavila nekaj ekskluzivnega zakulisnega materiala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Ameriška pevka Jennifer Lopez je med letom zelo aktivna na družbenih omrežjih, kjer s sledilci deli podrobnosti iz svojega zasebnega življenja. V času pandemije jo na Instagramu vidimo še pogosteje. Tako se je pred dnevi spomnila, kako je pred tremi meseci plesala in z zadnjico migala v šovprogramu Superbowla. "Toliko vsega se je zgodilo od takrat, a želela sem z vami deliti, kako je bilo videti na vaji s plesalci in Shakiro," je napisala. Pevka se je zvijala okoli droga in pela, da bi se na nastop pripravila čim bolje. Dobro ve, kako naporno je peti in hkrati izvajati zahtevno koreografijo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_uv_teJnNC/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Naredila je "zvezdo", migala z zadnjico in učila 42-letno Shakiro, ki je tako kot 50-letna J.Lo v vrhunski formi. Njun nastop v polčasu je skoraj povsem zasenčil samo tekmo, saj sta zvezdnici kar žareli od energije in izvedli svoje največje uspešnice.
{embed_youtube}https://youtu.be/pILCn6VO_RU{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta