(VIDEO) Umrla policistka Hooks, najbolj zadržana zvezdnica iz Policijske akademije, ki je tako izgubila že tretjega člana

Gr.G.
08.01.2021 12:12
Marion Ramsey je bila prepoznavna predvsem po piskajočem glasu, a je v ključnih trenutkih dokazala, da zna tudi ona narediti red.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marion Ramsey je v Policijski akademiji prevzela vlogo zadržane policistke Laverne Hooks.
Profimedia

Marion Ramsey najbolj poznamo po njeni vlogi Laverne Hooks v Policijski akademiji. Igralka je umrla v 74. letu starosti v Los Angelesu, je potrdil njen menedžer Roger Paul, ki ni razkril vzroka smrti"Marion je s seboj nosila prijaznost in prežemajočo svetlobo, ki je ob njenem prihodu nemudoma napolnila sobo. Izgubo te svetlobe čutijo vsi, ki so jo dobro poznali. Pogrešali jo bomo in jo vedno imeli radi," je Paul zapisal v sporočilu za javnost.

Ramseyjeva se je rodila v Philadelphii, svojo kariero pa je začela na gledališkem odru. Sodelovala je pri projektih na Broadwayju in med drugim nastopila v muzikalu Hello Dolly. Televizijsko pot je začela z gostujočimi vlogami v seriji The Jeffersons, redno pa se je pojavljala tudi v humoristični seriji Billa Cosbyja.

Najbolj poznana vloga Ramseyjeve je v filmu Policijska akademija iz leta 1984, kot policistka Hooks pa je nastopila tudi v naslednjih petih nadaljevanjih. Leta 2015 se je z nekaterimi člani igralske zasedbe Policijske akademije Stevom Guttenbergom in Michaelom Winslowom pred kamero pojavila tudi v filmu Lavalantula. Svojo zadnjo filmsko vlogo pa je odigrala leta 2018 v filmu When I Sing, poroča CNN.

3. avgust 2011 je umrl igralec Bubba Smith, ki je v Policijski akademiji igral Hightowerja in je v filmih policistki Hooks zmeraj nudil oporo. Pokojni je tudi že George Gaynes, ki je igral poveljnika Erica Lassarda

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.