(VIDEO) Vlogerka izvedela, da ima pred seboj le še nekaj dni življenja. Njeno slovo vas bo zlomilo

D.Ži
18.09.2019 10:13

Nekaj dni po diagnozi je že začela izgubljati vid, slabeti je začel tudi njen spomin. Želi si vsaj še enkrat z družino potovati po domovini.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Znana vlogerka Samantha Jaelle Last, ki v glavnem objavlja vsebine s področja lepote, je izvedela, da ima zelo redko obliko raka na možganih. In to po tem, ko se je minuli torek prebudila z izjemno močnim glavobolom. Bolečina je bila nevzdržna, zato je poiskala zdravniško pomoč. Po diagnozi so ji zdravniki povedali, da trenutno ne obstaja oblika zdravljenja, ki bi ji v tem stadiju lahko pomagala. Kar naravnost so ji povedali, da je pred njo v najboljšem primeru le še nekaj tednov življenja.
49-letna mati štirih otrok in babica sedmih vnukov iz angleškega Norfolka se je odločila posloviti tudi od svojih spletnih sledilcev in oboževalcev. Na YouTubu, kjer je do zdaj redno objavljala lepotne vloge, namenjene ženske v zrelim letih, ji sledi več kot 15.000 ljudi. 
{embed_youtube}https://youtu.be/XkSatWn_TWk{/embed_youtube}
"Moje poslednje slovo/Moj najslabši teden" je naslovila video, ki je njene sledilce pustil brez besed. "Rada bi zaključila svoje YouTube potovanje. Dobro bo, a tudi žalostno," je sledilce opozorila na začetku posnetka. Prosila jih je, naj ji pomagajo financirati njeno zadnje potovanje po Veliki Britaniji z družino. Nato se je zlomila in začela jokati. Zagnali so spletno donatorsko kampanjo GoFundMe, nato pa je sporočila, da so se našli sponzorji, ki bodo njeno potovanje podprli.  V nekaj dneh po diagnozi je začela izgubljati vid na eno oko, slabeti je začel tudi njen spomin. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2UVX1ipX9p/?utm_source=ig_embed{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta