(VIDEO) Will Smith se je za šalo posnel med pregledom črevesja, nato pa nepričakovano dobil slabe novice

D.Ži
08.11.2019 11:09

Kar je sprva bila le odštekana vlogerska zabava, se je kasneje spremnilo v povsem resen zdravniški poseg.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hollywoodski zvezdnik Will Smith je na Instagramu objavil posnetek s svoje prve kolonoskopije. Ni slutil, da bo po pregledu dobil slabe novice. "Pravijo, da do petdesetih milijonov sledilcev na Instagramu ne moreš priti, ne da bi pokazal rit. No, zato sem se odločil za kolonoskopijo," se je pošalil igralec. Nato je objavil vlog, v katerem je posnel celoten postopek priprave na kolonoskopijo, za katero se je odločil po tem, ko mu je njegov zdravnik Al Stanford svetoval, da po dopolnjenem petdesetem letu opravi pregled črevesja. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4iQF-7n4Pv/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Will je tako svoje sledilce opozoril na pomen takega pregleda. Tudi sam je dobil rezultate, ki jih ni pričakoval. Odkrili so mu polip iz malignega tkiva z visokim tveganjem, da bi se kdaj razvil v tumor. Polip so mu zdravniki nemudoma odstranili, Will pa je kmalu potrdil, da se je vse srečno razpletlo. 
{embed_youtube}https://youtu.be/eWwKQjUyoUc{/embed_youtube}
"Leta 2019 smo. Moramo paziti na svoj zdravje. Seveda je nerodno, a to morate narediti," je svojim sledilcem na srce položil zvezdnik. "Mislil sem, da bo snemanje tega vloga zgolj zabavno. Nisem vedel, da bodo našli polip," je še dodal. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta