Življenjske lekcije Edvina Fliserja: Ljubezen me je naučila, da je pomembno biti pošten

Saša Britovšek Saša Britovšek
11.11.2019 06:04

Šarmantni brkati mariborski pevec je eden najprepoznavnejših izvajalcev slovenske zabavne glasbe. Njegov karizmatični vokal je zaznamoval predvsem slovensko popevko. Na festivalih je v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja osvajal nagrade kot za šalo. Kariero je začel kot član rockovske zasedbe, ki mu je dala neprecenljivo popotnico za nadaljno samostojno glasbeno pot.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Edvin Fliser
Andrej Petelinšek

Kaj vas v zadnjih letih najbolj osreči?
Zadnja leta me zelo osreči mirno družinsko življenje, ki ga nekoč ni bilo v tolikšni meri. Ko smo skupaj doma in imamo čas za tiste intimne stvari, ki priplavajo na površje. V družini je ena taka tiha sreča. Ko ugotoviš, da vse štima in da je točno to tisto glavno v življenju. Ob tem pa je včasih za mojo srečo kriva tudi glasba. Ko mi kdaj spet uspe narediti kaj lepega. Da, tudi to prispeva k srečnim občutkom.
Kaj vas je življenje naučilo o sreči?
Da tiste stvari, za katere misliš, da so najbolj pomembne, s časoma postanejo manj pomembne. Na površje pa pridejo tiste, ki si jih prej imel za samoumevne, ampak se izkažejo za prave. Prave za srečo.

"Družina je največja vrednota. Vse drugo lahko mine ali počasi mineva, družina pa ostaja in vredna je vsega najboljšega," meni Edvin Fliser. 
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta