Znani so rezultati obdukcije trupla utopljene zvezdnice serije Glee. Zakaj je omahnila z ladje?

D.Ži
16.07.2020 09:16

Ko umirajo mladi hollywoodski zvezdniki, pogosto v njihovi krvi najdejo mamila. Pri komaj 33-letni Nayi Rivera jih niso.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Zakaj je tako mlada umrla Naya Rivera, katere truplo so nedavno potegnili iz jezera, še naprej ostaja uganka. Zvezdnica priljubljene serije Glee je najela ladjo, da bi si s svojim 4-letnim sinom ogledala jezero, dečka so kasneje na ladji našli samega. Ona je umrla v vodi. V javnosti prihajajo prve ugotovitve obdukcije.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCRnPHqgfea/{/instagram}
Njena smrt ni posledica zločina, posredovanja druge osebe ali mamil. Preiskava je stekla dan po tem, ko so njeno truplo potegnili iz jezera na jugu Kalifornije. Na njem ni znakov poškodb ali bolezni, ki bi lahko pripeljale do utopitve. V njeni krvi niso našli niti alkohola. Igralko so identificirali s pomočjo zobne slike. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCKEecyAAYJ/{/instagram}
Sina, ki so ga spečega našli na ladji, so prepeljali k pretresenemu očetu, povsem zlomljena naj bi bila tudi zvezdničina mama. Njeni užaloščeni svojci so v torek v javnost poslali kratko izjavo, v kateri so se zahvalili za "poplavo ljubezni in molitve za Nayo, Joseya in družino". 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCW3bLhAUCt/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_SfJuuA5RU/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8uHb8qAaJm/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta