Zvezdnik skupine One Direction žaluje: Zaradi srčne kapi umrla 18-letna sestra

A.L.
15.03.2019 14:27

Več podrobnosti o njeni nenadni smrti bo pokazala obdukcija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pevec priljubljene britanske zasedbe One Direction Louis Tomlinson žaluje. Le dve leti po smrti mame, ki ga je močno pretresla, se je v družini zgodila nova tragedija. Umrla je namreč njegova 18-letna sestra Félicité Tomlinson. Po poročanju tujih medijev naj bi njena smrt bila posledica srčnega napada. Našli so jo v njenem stanovanju v Londonu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BaEfVNWhIzj/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BpWptVMn-iL/{/instagram}
18-letnica je kruh služila kot model, izjemno priljubljena je bila tudi na družbenih omrežjih. Samo na Instagramu ji je sledilo skoraj 1,5 milijona oboževalcev. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BcVk8EGlBHQ/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BpKjs7in1vx/{/instagram}
Policisti so medijem sporočili, da so reševalci takoj po klicu odhiteli na kraj dogajanja. Tam je bila tudi policijska ekipa, a 18-letnici ni bilo več pomoči, zato so jo razglasili za mrtvo. Več podrobnosti o njeni nenadni smrti bo pokazala obdukcija.
Félicité Tomlinson je s sledilci redno delila fotografije in utrinke iz vsakdanjega življenja. Zadnjič se je na Instagramu oglasila v nedeljo, ko je objavila fotografijo, na kateri pozira na tleh. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bu08r95hAMZ/{/instagram}
Louis Tomlinson je pred tednom dni objavil pesem z naslovom Two of Us, kjer poje o svoji materi in tem, kako težko mu je ob njeni izgubi. Pevčeva mati je pred dvema letoma umrla zaradi levkemije. Pevec je poudaril, da je bila ta pesem tisto, kar je moral "dati iz sebe", kot je še dejal, pa je imel tudi veliko težav pri predstavljanju pesmi svojim sestram.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bj2uY9ZlDIj/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BYtC72WjHoM/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta