Mlada sodnica naj bi v sodni dvorani odvetnike silila v orgije

D.Ži
11.12.2019 10:15

Sodnica se je znašla pod plazom nenavadnih obtožb, da je svojo sodno dvorano občasno uporabljala za namene, ki s pravosodjem nimajo večje povezave.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Instagram

38-letna sodnica Dawn Gentry iz ameriškega Kentuckyja se je znašla v precejšnji zagati. Obtožujejo jo namreč, da naj bi v svoji sodni dvorani odvetnike silila v skupinske spolne odnose, v katerih naj bi sodeloval tudi njen nekdanji ljubimec, sicer nekdanji pastor v eni od cerkva. Odvetniki, ki so zavrnili njene pohotne zahteve, naj ne bi dobili prednostnih obravnav svojih primerov, piše v obtožnici. Ločenka Gentryjeva obtožbe sicer zavrača.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bl3E1_2A2OP/{/instagram}
Očitki se kar vrstijo. Preko aplikacije Snapchat naj bi osvajala odvetnike, ki so se ji zdeli atraktivni, poroča posebna komisija, ki so jo v Kentuckyju ustanovili za ukvarjanje s tem bizarnim primerom. Gentryjeva naj bi, med drugim, v troje seksala s svojo tajnico in ljubimcem Stephenom Penroseom, ki se je iz cerkve medtem že poslovil, zaposlenim na sodišču naj bi tudi dovoljevala uživanje alkoholnih pijač. Svoj položaj naj bi zlorabila tudi pri tem, da je Penroseu našla zaposlitev znotraj sodišča.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BmPiU_7gUFg/{/instagram}
Oglasila se je tudi Katherine Schulz, ki je z Gentryjevo sodelovala pri več primerih s področja zlorabe otrok. Zdaj trdi, da jo je Gentryjeva preko Snapchata pozivala, naj zapelje njenega nekdanjega moža, Briana Gentryja, da bi ga ona lahko potem obtožila nezvestobe. Odvetniki sodnice trdijo, da nič od naštetega ne drži. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta