(VIDEO) Ko je predsednik Trump skušal Melanio prijeti za roko, se je pošteno namučil

Gr.G.
18.08.2020 15:36

To ni prvič, da so kamere ujele, kako se Melania izmika "predsednikovim" dotikom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Posnetek predsednika ZDA Donalda Trumpa in prve dame Melanie Trump je spet sprožil ugibanja o tem, v kakšnem odnosu je predsedniški par. V videu je namreč mogoče videti, kako se je Trump namučil, da je svojo Melanio prijel za roko, ko sta stopila iz letala.
{twitter}https://twitter.com/thehill/status/1295122580907720705{/twitter}
Na videu posnetku, ki ga je na twitterju objavil The Hill, je mogoče opaziti, da je ameriški predsednik večkrat poskušal Melanio prijeti za roko, ona pa se je vztrajno izmikala njegovemu dotiku. Čeprav je večina komentarjev naklonjenih prvi dami, pa se najdejo tudi takšni, ki menijo, da je dobila, kar si je zaslužila, saj se je z njim poročila.
{twitter}https://twitter.com/thehill/status/1295106064837484551{/twitter}
Nekateri spletni uporabniki pa so mnenja, da se je Melania obnašala tako, ker se je bala, da suknjič ne bi česa preveč razkril. Ne pa, da bi kljubovala svojemu možu. Ob tem je sicer potrebno dodati, da to ni prvič, da so kamere ujele, kako se izmika njegovim dotikom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta