(VIDEO) Prekinili intervju: Voditeljica vztrajala, Milorad Dodik pa ves čas ponavljal iste besede

M.R.
20.11.2020 10:59
Sinočnji intervju na televiziji N1 s članom predsedstva BiH in predsednikom stranke SNSD Miloradom Dodikom se je zaključil predčasno in precej neobičajno, saj je intervjuvanec na številna vprašanja voditeljice oddaje Emele Burdžović Slipčević odgovarjal z istimi besedami.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na vprašanje, kako komentira dejstvo, da je bila na lokalnih volitvah pretekli konec tedna njegova stranka poražena v prestolnici Republike srbske, je odgovoril, da je SNSD zmagala v 45 občinah v BiH ter 42 občinah in petih mestih v Republiki srbski. 

Nato mu je voditeljica zastavila še nekaj drugih vprašanj, a Dodik je še kar odgovarjal z istimi besedami in razlagal, v koliko občinah je zmagala SNSD. "Se bova še naprej pogovarjala? Ali raje zaključiva," ga je nato vprašala voditeljica, dolgoletni premier republike srbske Dodik pa ji je odgovoril, naj kar zaključi oddajo. "Zaključite, ni potrebe," je dejal. 

Pred tem je Dodik izjavil, da ne more podpirati politike novoizvoljenega župana Banjaluke Draška Stanivukovića in da ostaja pri tem, kar je že prej povedal o njem. "On me ne zanima. Kako naj se ne smejim? Odlično, če sem izpodbil njegovo legitimnost. Imam se pravico smejati in to je zame smešno. Mislim, kar sem o njem povedal. Stojim za vsem, kar sem povedal. Tudi sam sem človek, imam pravico do čustev. Z vsemi svojimi izjavami nisem zadovoljen. Nimam pa težav s tem, kdor je zmagal, je legitimen. Nisem dovolil, da bi SNSD vložila niti eno pritožbo v Banjaluki. Izvolite gospod, delajte. Mi njegove politike ne bomo podpirali, tako kot on ni podpiral naše. Če ne bi bilo mene, Banjaluka ne bi imela gretja," je povedal za televizijo N1. 

Na vprašanja, ki so bila povezana s Stanivukovićem, pa je nato v oddaji odgovarjal z vprašanjem: "Imate kakšno resno vprašanje, pustite me. Dolgočasni ste s tem vprašanjem, dajte nekaj pametnejšega," je še dejal voditeljici. 

"Mene ne zanima Stanivuković, ne bom ga podprl, ni moj župan, jaz živim v Laktaših. Volitve smo zmagali v 45 občinah v BiH, v 42 občinah v Republiki srbski, v petih mestih v Republiki srbski smo zmagali," je še dejal in nato to poved ponavljal skoraj do konca oddaje na vsako vprašanje voditeljice televizije N1.

Dodik zabaval uporabnike na Twitterju 

"Jaz kot Dodik, ko pridem na izpit in govorim le tiste tri stavke, ki jih znam ...", "Ali morda nekdo ve, v koliko občinah je zmagal Dodik?", "Jutri bo kontrolka iz števila občin, v katerih je zmagal Dodik" so le nekateri zapisi, ki so zabavali uporabnike družbenih omrežij. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta