(25x NA KRATKO) Ajda Mlakar: Vedno sem vesela, kadar lahko napovem sonce

03.03.2024 02:30

Televizijska voditeljica na Planet TV in radijska voditeljica na Radiu Veseljak nam je zaupala, da je bilo njeno otroštvo preprosto, zvedavo in navihano.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ajda Mlakar
Planet Tv

avtomobil - Mini morris. Moj prvi večji nakup. Želela sem si ga že kot najstnica in pri 25-ih mi je uspelo prihraniti toliko, da sem si ga lahko kupila.

birma - Do nje nisem nikoli prišla. Sem pa krščena, na željo moje babice, pri petih letih.

film - Tak, ki v meni nekaj premakne. Žanr niti ni pomemben, če o filmu razmišljam še nekaj dni po ogledu, potem lahko rečem, da je bil res dober.

idol - Ko sem bila mlajša, sem jih imela kar nekaj, med drugim sem bila v osnovni šoli dolgo obsedena s Harryjem Potterjem in čarovniškim svetom. Idolov že nekaj časa nimam več, je pa nekaj ljudi, ki jih iskreno spoštujem in občudujem. Prvi, ki mi pri tem pade na pamet, je Karel Gržan.

izlet - Kamorkoli z dobro ekipo.

knjiga - Je moja prijateljica že od mladih nog. Bralne navade sta mi privzgojila moja starša, ki zelo rada bereta.

ljubezen - Bo rešila svet. Zgolj ljubezen.

mesto - Ljubljana. Že od 19. leta moj drugi dom; prvi bodo vedno ostale Izlake.

moda - Po moji meri. Modne smernice me zanimajo, nikoli pa jim nisem slepo sledila ali bila z njimi obremenjena.

nedelja - Ni ravno moj najljubši dan. V nedeljo popoldne me že od otroštva zagrabi taka čudna tesnoba, ki traja do ponedeljkovega jutra, potem pa mine.

otroštvo - Preprosto, zvedavo in navihano. Lep del mojega življenja, v katerega pa se ne bi nostalgično vračala, ker me čisto vsako življenjsko obdobje navduši s čim novim.

pijača - Voda za vsak dan. Polna rdeča vina, ko praznujem.

politika - V konvencionalnem smislu me ne zanima. Politika združevanja in povezovanja pa vedno.

poroka - Kar nekaj sem jih že vodila. Najbolj čustvena je bila zagotovo poroka moje najboljše prijateljice. Prvi "nastop", kjer sem imela hudo tremo in me je bilo strah, da bom zablokirala. Na koncu se je vse dobro izteklo.

prijatelj - Nekje sem prebrala, da je prijateljstvo najžlahtnejše vino našega življenja. Hvaležna sem za kar nekaj iskrenih in srčnih prijateljev in prijateljic, ki mi lepšajo življenje.

rojstvo - Vsakodnevno se mi porajajo nove ideje. Rojstvo otroka pa dojemam kot čudež, ki mu bom morda enkrat priča tudi sama.

Slovenija - Moja dežela. Tudi če bi lahko sama izbrala državo rojstva, bi zagotovo izbrala Slovenijo. Zaradi mira in neskončnih gozdov.

smrt - Zame samo prehod iz ene dimenzije v drugo.

sonce - Vir življenja. Vedno sem vesela, kadar ga lahko napovem, ker vem, da se večina ljudi veseli sončnih dni.

Izogibam se mu v velikem loku. Prav tako sovražnim ljudem.

sreča - Sreče ne spoznaš z glavo, ampak s srcem. Je skladnost naših misli, besed in dejanj.

voda - Če se da, je to morje - smaragdno, čisto in neskončno.

vraža - Kar nekaj starih slovenskih vremenskih vraž sem spoznala v okviru svoje vremenarske funkcije. Večina se jih sicer ni izpolnila, nekaj pa vendarle.

vrt - Za zdaj me z dobrotami z vrta razvaja predvsem moja mami. Mi je pa samooskrba zelo pomembna in prepričana sem, da bom v prihodnosti imela svoj vrt.

žival - Obožujem in spoštujem živali. Skoraj vse. Pajkov in hroščev se bojim, iz mene izvabijo sicer nepoznane frekvence in krike.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta