Bella svoje telo prodaja v avstrijskem Wellcumu: Da, smo konkurentke. Če vam bo katera rekla kaj drugega, ji ne verjemite

Gregor Grosman Gregor Grosman
25.07.2021 03:30
29-letnica iz Romunije je spolna delavka že vrsto let, zadnjih pet let pomaga moškim do vrhunca v klubu Wellcumu, kjer si je vzela čas za sproščen pogovor. "Nimam razloga, da bi se mi kam mudilo." Klub je bil dopoldne namreč še precej prazen, a pestro poldne se je hitro bližalo. "Moram varčevati z energijo za pozneje," je dejala.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bella, kot druge ženske, ki si denar služijo v klubu Wellcum, skrbno skriva svojo pravo identiteto.
Gregor Grosman

Kako dolgo delate v Wellcumu? 

"Pred petimi leti sem začela." 

Torej imate veliko izkušenj z najrazličnejšimi gosti. Od kod torej po vašem mnenju prihajajo najboljše stranke, najbolj prijazni moški?

"Zame sploh ni pomembno, če so moški prijazni ali ne. Jaz sem tista, ki moram biti takšna. Če sem z njimi prijazna, se bodo tudi oni lepo obnašali. Večina mojih strank prihaja iz Italije, teh je približno 75 odstotkov. Ostali so iz drugih držav, glede tega ni nobenega pravila. Težko bi jih med seboj primerjala, rada delam z vsemi." 

Kako pa poteka komunikacija z osebami iz različnih držav? Slišali smo, da dekleta govorite več različnih jezikov?

"Res je, vse obvladamo veliko jezikov, najpomembneje pa je, da smo mojstrice govorice telesa. Tudi če stranka ne govori veliko, me že vemo, kaj moramo narediti. Komunikacija nikoli ni bila problem, verjemite mi." (smeh)

Je sedaj, po zaprtju zaradi koronavirusa izvajanje vašega poklica kaj drugačno? Je bilo težko znova začeti? Morate opravljati kaj več testiranj, ali ste cepljeni? 

"Sploh ne. Ni bilo težko. Je kot pri vseh drugih poklicih - ne pozabiš, kar si prej počel. Cepljena sem, z obema odmerkoma. Puncam, ki smo se cepile, ni treba več hoditi na testiranja. Ostale pa - vsake tri dni."

Kaj pa ste počeli med lockdownom? 

"Odšla sem domov. Bila sem pri svojih starših. Čeprav imam svojo hišo, sem bila raje z njimi. Nerada sem sama. Pomagala sem jim, prevzela sem vsa hišna opravila. Sem pa bila tudi na dopustu, teden dni v Turčiji in en teden v Egiptu. Oboje lahko samo priporočam. Sredi novembra, ko je bilo doma v Romuniji zelo mrzlo, sem odpotovala na 32 stopinj. Ležala sem na soncu in nisem počela prav ničesar."

Načrtujete poleti še kak oddih ali nameravate ves čas delati?

"Tega mi sploh ni treba načrtovati. Lahko se enostavno kadarkoli odločim in grem na dopust. Sicer pa letos poleti nameravam obiskati Ibizo."

Svojih oblačil ne posoja

Kako pa skrbite za svojo postavo? Obiskujete fitnes? 

"Da, redno. Pa tudi zelo sem previdna, kakšno hrano jem in kaj pijem. Živim zdravo, ne kadim in ne pijem veliko alkohola. Na fitnes moram hoditi, saj se bližam 30. letu starosti. Stara sem 29 in pol." (smeh)

Kako pa sicer preživljate dneve? Kako bi opisali svoj tipični delovnik?

"Običajno imam na teden en ali dva dni prosto. Odvisno od tega, ali se počutim utrujeno in če imam kakšne druge opravke. Sicer pa se zjutraj zbudim, grem telovadit za 45 minut do ene ure, se pripravim na delo in pridem v klub in sem tukaj osem, devet ur. Spim v sosednji stavbi, tako da nimam daleč na delo. To mi je posebej všeč, saj nerada izgubljam čas na poti. Sploh pa nerada potujem z avtomobilom, veliko raje z avionom." 

Kako pogosto pa nakupujete za delo potrebna erotična oblačila, kam greste v šoping? 

"Ko sem tukaj, sem glede tega precej lena, saj je težko najti dobro trgovino. Smo sredi ničesar. Ampak... k sreči obstajajo spletne trgovine. Redno naročam stvari, vsak teden imam kakšno dostavo."

Torej veliko zapravite za spodnje perilo, obutev? 

"Če mi je nekaj všeč, si to kupim. Pri tem ne gledam na ceno. Ni mi mar, če je kakšna stvar dražja."

Si z ostalimi dekleti pogosto izmenjujete stvari?

"Ne, svoja oblačila zadržim zase. Jih ne posojam. Tudi če kupim nekaj, kar mi ni prav, ker je napačne velikosti, tega ne želim dati naprej. Če mi je kaj všeč, ne želim videti druge v tem oblačilu."

Koliko imate čevljev z visoko peto? 

"Veliko. Obširno zbirko. Čevlji z visoko peto so moja strast. Ko sem bila mlajša, že kot otrok, sem si zmeraj želela imeti takšne čevlje. Sanjala sem o tem."

Varuje svojo identiteto in identiteto strank

Vaše delo v poletnem času je gotovo enostavnejše, saj lahko čas preživljate zunaj?

"Res je. Sama sem najraje na prostem, ne glede na to, ali je vročina ali je hladneje. Kjerkoli lahko sedem, nihče me ne moti. Moške lahko ogovorim sama ali me ogovorijo oni." 

Vendar pa so maske prvi stik z vašimi strankami nekoliko otežile. Težko je poslati nasmešek drugi osebi? 

"Stranke že vedo, da sem pozitivna oseba. Maske nekoliko pomagajo ohranjati skrivnost. Z njimi se počutim, kot da bi bila v arabskih državah. Tam si ženske morajo nadeti masko, zato pa več pozornosti polagajo na njihove oči, ki so še toliko bolj izpostavljene. Za vse ostalo pa poskrbi moja govorica telesa. Z ljudmi se lahko povežeš preko pogleda, ki je po mojem mnenju najpomembnejši. Moške že toliko poznam, da lahko kar na prvi pogled preberem njihove želje. To je zame zelo enostavno." 

Kaj pa je najbolj pogosto, kar moški z vami želijo početi v sobi. Običajni seks ali imajo veliko dodatnih želja? 

"Vsak je drugačen. Nikakor ne počnejo vsi enakih stvari. Nekateri si tudi želijo zgolj moje družbe, brez seksa. Dovolj jim je čustvena povezanost, ker so morda depresivni ali žalostni. Drugi imajo bolj sadomazohistična nagnjenja, ampak praviloma nič neobičajnega. Zame ni nič neobičajno. V vsem jim lahko ustrežem." 

K vam prihajajo poslovneži, študentje, starejši...

"Sem diskretna in niti ne želim spraševati, kaj kdo počne v življenju. Morda jih vidim tukaj prvič in zadnjič. Ne želim jih podrobneje spoznati. Nekateri seveda sami radi razlagajo o svojem življenju, a tukaj gre za profesionalno skrivnost, da o tem ne govorimo. Skrbno varujemo tako svojo kot njihovo identiteto." 

Želi si družino

Kako pa se razumete z drugimi dekleti. Ste prijateljice ali tekmice?

"Nimam konkurence. (smeh) Glede tega se ne obremenjujem. Pogovarjam se z vsemi, vsako pozdravim in se ji nasmehnem, več pa ne. Da, smo konkurentke. Kot v vsakem drugem poklicu je tudi v našem prisotna močna konkurenca. Če vam bo katera rekla kaj drugega, ji ne verjemite. Ampak resnično se počutim, kot da nimam konkurence." 

Če bi vas moški želel deliti z drugim dekletom?

"Nisem ljubosumna. Tudi to je mogoče." 

Imate lepo zagorelo polt. Se sončite na prostem ali obiskujete solarij? 

"Oboje. Čeprav velikokrat ne maram vstati zgodaj zjutraj, da bi šla v solarij. Za porjavitev rada namenim čas dopusta."

Kaj pa make-up. Se naličite že doma, v svoji sobi?

"Tako je. Doma se pripravim, tako da sem, ko pridem v klub, pripravljena na delo." 

Gotovo se kdaj zgodi, da se prebudite in si ne želite zapustiti domače postelje? 

"Seveda. Niče nas ne sili. Če se kdaj zbudimo in nismo v formi ali se ne počutimo dobro, si lahko vzamemo prost dan. Ni problema. Dovolj nas je." 

Ste pred Wellcumom delali še kje drugje? 

"Da, v Švici sem delala." 

Kakšni pa so vaši načrti za prihodnost? 

"Želim si prenehati čez leto ali dve. To si resnično želim. Potem bi rada imela družino, verjetno se bom poročila. Tudi otroke, zakaj pa ne, če najdem pravo osebo. Nikoli ne reci nikoli. Trenutno sicer nisem v zvezi."

Kakšni pa so vaši hobiji? Radi potujete? 

"Rada bi bila na dopustu vse svoje življenje. To so moje sanje."

Ali menite, da lahko tukaj najdete svojo veliko ljubezen, ali ne bi želeli biti skupaj z moškim, ki obiskuje javne hiše? 

"Ne vem. Ni se še zgodilo, da bi se tukaj v koga zaljubila. Ampak kdo ve. Seveda spoznavam tudi zelo čedne moške, a biti v njimi v zvezi bi bilo nekaj povsem drugega."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.