(FOTO) Drzna grammyjevska moda: Zaradi Due Lipe sterilna slovesnost ni bila nič manj seksi kot običajno

Denis Živčec
21.03.2021 04:40
Po dolgem času smo spet doživeli čisto pravo rdečo preprogo in videli zvezdnice v nekaj modnih zadetkih in popolnih strelih mimo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Modna zmagovalka kar dvakrat. Dua Lipa v svoji drugi rožnati Versacejevi kreaciji večera.
Reuters

Grammyji so podeljeni in veseli smo, da je podelitev vsaj od daleč spominjala na normalen družabni dogodek kljub petim odrom, dogajanju na prostem, maskam in razkuževanju. A bila je rdeča preproga in na njej celo nekaj redkih povabljencev. Po dolgem času smo spet dobili nekaj modnih zmagovalcev in poražencev. Tako kot v dobrih starih časih.

​Zaradi Due Lipe sterilna slovesnost ni bila nič manj seksi kot običajno. Prav nobenega dvoma ni, da je bila velika modna in seksapilna zmagovalka večera. Britanska glasbena zvezdnica albanskih korenin je osvojila grammyja za najboljši pop vokalni album (Future Nostalgia) in dih jemala s svojima opravama. Po rdeči preprogi se je sprehodila v obleki z metuljem, ki je bil poklon nekdanjima metuljčkastima oblekama Mariah Carey in Christine Aguilere. Skoraj povsem prosojno kreacijo so posebej zanjo ustvarili v hiši Versace. Rožnati je ostala zvesta tudi med svojim nastopom, ko je prav tako navdušila v tej prestižni italijanski znamki. Preprosto čudovito.

Dua Lipa se je s kreacijo hiše Versace poklonila pevskim divam, ki so skozi leta na podelitve grammyjev nosile obleke z metuljčki. Foto: Profimedia
Profimedia

​​​Druga modno najbolj markantna zvezdnica je bila vsestransko oblegana Billie Eilish, ki poskuša začrtati novo smer oblačenja za rdeče preproge. Pri njej je vselej več zakrito kot odkrito, njen slog je drzen, avantgarden, aseksualen, tudi futurističen, predvsem pa smo jo že večkrat slišali reči, da ima težave s samopodobo in samozavestjo. Njeno ohlapno sivo, s kristalčki prešito opravo, ki je bila hibrid pankerskega in skejterskega sloga, so posebej zanjo ustvarili v hiši Gucci.

Billie Eilish gradi povsem lasten aseksualen, a glamurozen slog. Tokrat v kreaciji hiše Gucci.
Profimedia

Zelo v svojem duhovitem, provokativnem slogu je bila markantna Lizzo. Najprej je nosila zeleno Balmainovo kreacijo, za zabavo po podelitvi pa si je omislila bizarno obleko z neštetimi izrezanimi krogci, ki so razkrivali že kar preveč. Da o velikih eksotičnih cvetovih na robu obleke sploh ne govorimo.

Kontroverzna Lizzo si je za zabavo po grammyjih omislila obleko, skozi katero se je videla večina vsega.
Profimedia

Mnogo predaleč oziroma pregloboko je ta večer šla raperka Doja Cat. Njen do sramnice segajoči dekolte je v kombinaciji z živo zelenim perjem bil videti zgolj ceneno in pornografsko, vsekakor pa je ukradla kar nekaj pozornosti. Namen je torej bil dosežen.

Doja Cat. Še centimeter dekolteja več, pa prireditev ne bi bila primerna za mladoletne.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta