(FOTO) Modni poznavalci: Ko Melania potuje, prtljaga ni lahka

Denis Živčec Denis Živčec
13.06.2019 13:51

Modni poznavalci so pod drobnogled vzeli oblačila, s katerimi je ameriška prva dama navdušila na Japonskem in v Londonu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Japonska: Melania Trump v ročno izvezni cvetlični obleki Caroline Herrera za 4490 dolarjev
Epa

Ko ameriška prva dama potuje, prtljaga nikoli ni lahka. Še manj pa poceni. Zadnje tedne se spet vse vrti okoli dih jemajočih modnih kombinacij, ki jih po svetu nosi Melania Trump, in težko se je odločiti, katera obleka je najlepša. Donald in Melania sta uspešno oddelala obisk Japonske, kjer sta se kot prva tuja predstavnika neke države srečala z novim japonskim cesarjem Naruhitom. Kot običajno na takih potovanjih je veliko pozornosti bilo namenjene garderobi Melanie Trump, ki tudi tokrat ni razočarala. Pravzaprav si je pošteno dala duška.

Klasičen britanski trenčkot na srečanju s premierko Thereso May
epa

Rožnata na banketu v cesarski palači

V javnost so prišli tudi prvi izračuni o tem, koliko je Melanijin modni spektakel stal. Med štiridnevnim obiskom je ameriška prva dama nosila šest različnih modnih kombinacij, ki so skupaj stale kar 20.000 ameriških dolarjev, 49-letnica je ob pristanku na letališču Haneda International v Tokiu nosila pisano obleko s potiski, ki so jo ustvarili pri Calvinu Kleinu. Stane 3900 dolarjev, dopolnila pa jo je s čevlji Christiana Louboutina.

London. Melania je na državniškem banketu žarela v rdeči Givenchyjevi kreaciji.
Profimedia
Dramatičen plašč Driesa Van Notna za 1100 dolarjev, ki ga je nosila na Japonskem
EPA

Nosila vse londonske znamenitosti

Potem se je predsedniški par odpravil na obisk v London. Že začelo se je obetavno in Britanci so bili povsem iz sebe, v pozitivnem smislu, ko so videli, da se je Melania ob odhodu na letalo čez zelenico Bele hiše sprehodila v živahni obleki, ki zagotovo ni bila izbrana po naključju. Nosila je Guccijevo obleko, ki so jo krasili potiski največjih londonskih znamenitosti, med njimi Big Bena in stavbe parlamenta. Zračna poznopomladna kreacija je žarela v odtenkih škrlatne, oranžne in zelene ter bila prepasana z zelenim pasom in dopolnjena s klasičnim ovratnikom. Obleko, ki so jo krasili gumbi z znamkinim logotipom "G", je Melania dopolnila s petkami kožne barve. Obleka je stala nekaj manj kot 4000 evrov. Skupaj je za svojo britansko garderobo odštela okoli 12.000 evrov. In nosila je marsikaj. Ob pristanku na letališču Stansted je žarela v mornarsko modrem oprijetem krilu Michaela Korsa ter modro-belo-rdeči bluzi z vratno pentljo iz hiše Burberry.

Kot Mary Poppins - Melania v Westminstrki opatiji
epa
Ljubko. Za srečanje z japonskim premierjem in njegovo ženo je Melania izbrala preprosto petrolejasto zeleno obleko.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta