(FOTO) Obleka, ki zbudi frajerko v vas

Denis Živčec Denis Živčec
07.06.2020 04:40

Nemogoče je ne izgledati kul v obleki iz džinsa, ki je že nekaj pomladi eden ključnih kosov. Oblačilo je kot nalašč za kreativne modne mačke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Slava tistemu, ki je naredil obleko iz džinsa. Genialne so in tako vsestransko uporabne, trpežne in dopuščajo možnost neštetih kombinacij s kosi, ki bi jih modni sladokusci označili za bolj žlahtne. V oblekah iz džinsa ste videti mladostno, sproščeno, a hkrati še vedno zelo urejeno. Z njimi rešimo večino modnih zagat, razen tistih, ki kličejo po elegantnih, svečanih oblačilih. Lahko jih nosite samostojno, jih oblečete čez belo srajco ali jih nadgradite z domiselnimi modnimi dodatki, odštekanimi uhani, razigranimi verižicami, zapestnicami, ruticami in frajerskimi pasovi. Že nekaj brskanje po prodajalnah, zlasti spletnih, razkrije izjemno pestro ponudbo oblek iz džinsa, ki so jih v zadnjih letih v življenje obudile glasbene in filmske zvezdnice. Zabava se nikoli ne konča. Na vas čakajo maksi obleke, pa kratke obleke, povsem preproste ali z razporkom in našitki, celo volančki. Povsem v duhu ameriške ulične mode so tiste z naramnicami, ki nas v duhu popeljejo v osemdeseta in devetdeseta leta minulega stoletja.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta