Je avtomobilska industrija pred časi, kot jih še ni bilo?

Janez Kovačič Janez Kovačič
25.09.2022 03:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Volkswagnov golf je kljub vse bolj očitni električni avtomobilski ofenzivi še vedno simbol tržnega uspeha nemške avtomobilske korporacije.
Volkswagnov golf je kljub vse bolj očitni električni avtomobilski ofenzivi še vedno simbol tržnega uspeha nemške avtomobilske korporacije.
Tovarna
Verodostojnost in resničnost misli - ko ZDA kihnejo, Južna Amerika stakne nahod - sta bili velikokrat potrjeni, tudi dokazani. Nekdaj. Bi bilo mogoče reči - ko kihne evropska avtomobilska industrija, se Evropa ali vsaj Evropska unija (EU) prehladi? Morda. Ta hip je povsem očitno in znano, da evropskim (in drugim) avtomobilskim hišam ne gre slabo, pa čeprav so prodajne krivulje bolj ali manj vseskozi upognjene navzdol. Okoliščine so toplo-hladne: tople predvsem zaradi tega, ker so finančni izkazi zadnjega pol leta dobri, hladne, ker skušajo vsaj približno detektirati, kaj se bo zgodilo v bližnji in nekaj bolj oddaljeni prihodnosti. Naporno početje.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta