Lyn Slater: Modna ikona po naključju

Denis Živčec Denis Živčec
10.11.2019 05:08

65-letna socialna delavka z izjemnim občutkom za modo. Nekega večera so jo opazili paparaci in iz nje čez noč naredili zvezdo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Najboljše reči se v življenju zgodijo po naključju, pravijo. In misel pogosto drži, vsekakor pa se z njo strinja 65-letna Lyn Slater, ki je čez noč, ne da bi to zares načrtovala, postala nekakšna naključna modna ikona in ena najbolj vplivnih modnih blogerk na svetovnem spletu.
Začelo se je zelo daleč stran od modnih brvi. Lyn Slater je namreč profesorica prava na Univerzi Fordham v New Yorku in socialna delavka z izjemnim občutkom za modo. Zdi se, da se njena modna strast z vsakim letom le še bolj razplamti in s svojimi drznimi kombinacijami brez diha pušča celo modno najbolj ozaveščene najstnice. Lyn je prava senzacija in navdih, saj je pokazala, da se lahko pisanja o modi lotijo tudi ženske v zrelejših letih.

Profimedia
Profimedia

Vedno z urejeno pričesko

​Svoj slog Lyn opisuje kot minimalističen, avantgarden, nonšalanten in monokromen. Vpadljive kose oblačil kombinira z zanimivimi modnimi dodatki, zaščitni znak je postala tudi njena vedno popolno urejena pričeska. Svojih las noče barvati, že davno se je zapisala sivini, si pa tu in tam privošči kak drzen frizerski rez. Njena ličila so običajno nevpadljiva, sem in tja nekoliko močneje poudari samo ustnice.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta