Najbolj šik tridesetica v mestu

Denis Živčec Denis Živčec
15.08.2021 04:30
Bil je eden tistih večerov, ko se vse, kar je dobrega in lepega v ljudeh, sešteje in nastane neponovljivo vzdušje, morda celo kultni družabni trenutek. Sredi ognja poletja, a v prijetni senci očarljivega vrta mariborskega Žičkega dvora na Lentu se je David Hojnik, najprodornejši mariborski modni oblikovalec, odločil, da je čas za res dobro zabavo. Rojstnodnevno, in to celo okroglo. Na ekskluzivnem praznovanju je zbral tiste, ki mu pomenijo največ, in jih razvajal pozno v noč. No, tega seveda ni počel sam. Kulinarično zgodbo večera je napletel kuharski mojster Slaviša Amidžič iz Web kulinarike, ki je z vsakim hodom le še bolj navdušil, sladki razvrat, ki je podražil dušo, je bil v domeni Slaščičarne Ilich, Radgonske gorice so slavljenca presenetile s peninami, ki so jih krasile posebne rojstnodnevne nalepke. V pompozno cvetje je goste odela cvetličarska mojstrica Valerija Grubelnik, ki je Davida presenetila tudi z razkošnim šopkom tridesetih belih vrtnic. Presenečenja so se nato le še vrstila. Nepričakovan nastop Žana Serčiča, ki je slavljenca ganil do solz, pa Vse najboljše v izvedbi Maje Keuc, ekstra ekskluzivni koncert 6Pack Čukurja in Hangover Ladies, pa vroči ritmi Dj Alkija.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Muza, soborka in prijateljica od dneva ena. Še vedno si stojita ob strani. David Hojnik in umetnica ličenja Doroteja Premužič - Diamondee
Kevin Mori - Whynot
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta