Pedofilska mreža pokojnega milijarderja Epsteina: Škandal, ki se šele prav začenja

Denis Živčec Denis Živčec
25.07.2020 04:30

Iz tedna v teden curljajo v javnost nove podrobnosti in le še vprašanje časa je, kdaj bo Ghislaine Maxwell, ključna ženska Epsteinovega izprijenega pedofilskega imperija, začela na mizo polagati imena tistih, ki jim je milijarder pomagal zadovoljevati pritlehne strasti. Seznam imen bo najbrž stresel ves svet.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Dan najlepših sanj to zagotovo ni bil, a bil je prisrčen, predvsem pa zelo lep dogodek. Na zasebni slovesnosti se je poročila vnukinja britanske kraljice, 31-letna princesa Beatrice. Palača je v javnost poslala nekaj fotografij, sicer pa je šlo za intimno slovesnost v najožjem družinsko-prijateljskem krogu. Prepričani smo, da si je Beatrice želela, da ne bi njenega dneva kalila pandemija koronavirusa. In da nad njenim očetom ne bi visel sum seksa z mladoletnico v okviru pedofilske mreže pokojnega obsojenega milijarderja Jeffreyja Epsteina, ki ga danes njegove žrtve opisujejo z besedami "spolno nenasitna pošast".

Princ, ki se je na peklenskem otoku pustil masirati

Da je na razvpitem otoku, ki ga je imel v lasti pokojni Epstein, vladal pravi pekel, zdaj potrjuje tudi maserka. Nekaj let je delala na otočku St. James in videla marsikaj. Pravi, da je izprijeni bogataš ustvaril pravo igrišče za svoje pohotne vplivne prijatelje, ki so se tam izživljali nad dekleti. Ta so bila pogosto mladoletna. Kot reden gost Epsteinovih mračnih zabav se je pojavljal tudi britanski princ Andrew, ki se je na otoku pustil razvajati. Heidi Windel je danes stara 75 let, na zasebnem karibskem otočku je delala konec devetdesetih let in okoli leta 2000. Trdi, da je princa tam masirala. Slišala je za govorice, da so na otoku tudi mladoletnice, piše New York Post, ki se sklicuje na članek digitalnega časopisa Air Mail. Maserka se spominja dobro razpoloženega princa, ki je bil zelo klepetav. Po masaži se je z njo pogovarjal, se šalil in se krohotal zaradi komarja, ki je noč prej priletel za komarnik in ga pičil naravnost v prinčevo zadnjico. V istem članku se maserka spominja tudi, kako šokirana je bila, ko je izvedela, da Ghislaine Maxwell, glavna zvodnica in Epsteinova desna roka, upravlja helikopter brez pilotske licence. Pogosto je nad morjem letela tako nizko, da je s helikopterjem skoraj oplazila jadrnice, v nekem trenutku je bila le dvanajst metrov nad glavami ljudi v luki. Maxwellowa je po pristanku stopila iz letala in se glasno smejala, češ da je imela težave z navigacijo. Ghislaine, ki jo ženske z otoka opisujejo kot izjemno okrutno, pokvarjeno in izprijeno osebo, je zdaj v zaporu, kjer čaka na sojenje. Jeffrey Epstein je 10. avgusta 2019 umrl v zaporu v še ne povsem pojasnjenih okoliščinah. Uradno naj bi šlo za samomor in čuden splet okoliščin, saj ravno v tistem času ni delovala nobena od varnostnih kamer na oddelku, varnostnik pa iz nekega razloga nenavadno dolgo ni pregledal njegove celice.

Jeffrey Epstein
Profimedia

Najbolj varovana in nadzorovana ženska na svetu

Princ, ki ga je palača po vsem tem umaknila iz javnega življenja, je sicer zatrjeval, da je pripravljen sodelovati z ameriškimi preiskovalci, v resnici pa se jim že dolgo izmika, a pravna zanka okoli njegovega vratu postaja vse ožja. Prej ali slej bo spet glasno počilo. Če verjamemo odvetniku Virginie Roberts Guiffre, 60-letni plemič prav veliko manevrskega prostora nima več. Njegove neštete izgovore naj bi gladko povozil videoposnetek. Na vseh posestvih, ki so bila del Epsteinove pedofilske mreže, naj bi bilo več skritih kamer, tudi v spalnicah in kopalnicah, kar vidimo tudi v Netflixovem dokumentarcu Filthy Rich Umazano bogati. Vse naj bi bilo posneto in shranjeno v sefu. Ghislaine Maxwell naj bi nekje skrivala kopije spornih posnetkov, s kupom znanih in pomembnih ljudi. "Ni dvoma, da je na teh posnetkih tudi princ Andrew," je odvetnik David Boies, ki zastopa več domnevnih žrtev, dejal za Daily Mail. Princ Andrew sicer trdi, da se Virginie Roberts Giuffre ne spomni, kljub skupni fotografiji, o kateri pravi, da je morda fotomontaža.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta