5 kosov oblačil, ki jih najbolj modne ženske ne bi nikoli oblekle

L. P. L.
16.03.2019 03:26

Francozinje veljajo za ene najbolj modnih žensk na svetu. Prisegajo na enostavnost in eleganco. Česa ne bi nikoli oblekle? Preberite.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Francozinje prisegajo na enostavnost in eleganco.
Profimedia

Prefinjene Francozinje imajo rade enostaven, pa vendar zelo moden videz. Določenih kosov oblačil, ki se vam morda zdijo povsem samoumevni, na njih ne boste našli.

»Push up« modrček

Francozinje menijo, da so tudi majhne prsi zelo seksi, senzualne in lepe. Četudi so njihove prsi majhne, ne bodo oblekle »push up« modrčka. Nosijo navaden modrček ali pa ga sploh nimajo.

Modna ikona Gwen Stefani brez modrčka.
Profimedia

Astronomske petke

Modne Francozinje se ne spotikajo v salonarjih s previsoko petko. Njihovo pravilo je imeti tako visoke petke, da lahko še normalno in elegantno hodijo. Za svoj vsakdan izbirajo čevlje z nizko peto, za večerne priložnosti pa se odločajo za salonarje s klasično petko.

Kim Kardashian in njene vrtoglave petke.
Profimedia

Izstopajoče ime priznanega modnega oblikovalca

Francozinje imajo rade priznane modne oblikovalce, a nimajo potrebe, da bi vsem okrog sebe to dokazovale. Nikoli ne oblečejo kosa oblačila, na katerem najprej uzremo, kdo ga je oblikoval.

Hlačne nogavice v barvi kože

Francozinje menijo, da so hlačne nogavice v barvi kože nekaj, kar nikakor ni zaželeno na nobeni ženski. Ta barva hlačnih nogavic naredi žensko neprivlačno.

Vedno modna Victoria Beckham zna nositi še tako visoke petke.
Profimedia

Trend nošenja salonarjev poleg športnih hlač

Četudi je trend nošenja športnih hlač, trenirk in salonarjev nekaj, kar so pograbile ženske po vsem svetu, pa Francozinje odkimavajo z glavo. Te kombinacije na njih ne boste našli.

Roselyn Sanchez v trenirki in visokih petkah.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta