Ali veste, kaj je venusov metulj? S to tehniko lahko ženska doživi trigazem

Gr.G.
29.12.2020 11:33
Vsi dobro vedo, kaj je orgazem. Toda ali veste, kaj je trigazem?
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Gre za določeno vrsto užitka v spolnosti, ki ga je mogoče doseči z izvajanjem posebne spolne tehnike in vključuje sočasno stimulacijo treh glavnih erogenih con - klitorisa, točke G in anusa. Žensko telo doživi tako imenovani ultimativni orgazem ali trigazem, je za Business Wire pojasnila strokovnjakinja za spolnost Ava Cadell.

To tehniko imenujejo tudi venusov metulj, pri katerem je izjemno pomembno delo s prsti, tako Cadellova, ki dodaja, da mora moški imeti spretne in urejene roke, da bi dosegel želeni učinek. Občutljiva območja je treba spodbujati od zunaj in znotraj, uporaba maziva pa je nujna. "Za boljši občutek ne pozabite uporabljati jezika," je dodala.

Seksologinja svetuje, naj ženska sedi na robu postelje, medtem ko moški kleči med njenimi nogami. Izjemno pomembno je tudi, da si partnerja zaupata in si povesta, kaj jima ustreza in kaj ne. Cadellova je prepričana, da je mogoče z uporabo te tehnike izboljšati spolno življenje, partnerica pa bo zadovoljena kot še nikoli prej.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta