Človeški Ken Rodrigo, ki je postal Jessica, imel po zadnji lepotni operaciji velike zdravstvene težave

Gr.G.
06.10.2020 11:09
Luknja v bradi je bila še najmanjši problem. Več težav so Jessici Alves, ki je postala znana kot človeški Ken Rodrigo, povzročale otekle noge, zaradi katerih ni mogla več nositi visokih pet.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rodrigo (levo) je po številnih lepotnimih operacijah postal Jessica. A ko je šel zadnjič pod nož, je šlo nekaj hudo narobe.
Profimedia

"Raje sem seksi stara dama kakor ostareli dedec," je pred časom dejal plastični Rodrigo Alves in ob drugi priložnosti še: "Nikoli nisem bil Ken, jaz sem Barbie." A kot kaže je bilo lepotnih operacij enostavno preveč. Zadnja, zaradi katere je že kot Jessica Alves obiskal Brazilijo, kjer so mu oziroma ji v zadnjico namesto organske maščobe vbrizgali sintetične maščobe, bi se lahko končal tragično, pišejo tuji mediji. Maščoba ji je namreč zlezla v noge, ki so ji tako otekle, da je zaradi bolečine komaj hodila. Poleg tega pa je Jessici največjo skrb povzročalo dejstvo, da ni mogla več nositi nobenega izmed več kot tristo parov čevljev s peto.

Leta 1983 v Sao Paulu v Braziliji rojeni Rodrigo Alves je šel prvič pod nož v starosti 17 let, do danes pa naj bi transspolni brazilsko-britanski televizijski zvezdnik, ki živi v Londonu, šel pod nož več kot 100 krat, za lepotne operacije pa naj bi porabil že blizu pol milijona dolarjev, pišejo tuji mediji.

Preko 33.000 evrov je porabila za operacijo nosu, 3300 evrov za liposukcijo predela okrog čeljusti, 24.000 za umetne trebušne mišice, 5600 so jo stali lasni vsadki, približno 6000 evrov laserska liposukcija, še enkrat toliko na nogah, preko 30.000 je plačala za odstranitev reber. Spisek posegov pa je še precej daljši. Samo 110.000 dolarjev naj bi Rodriga stala transformacija v Jessico.

37-letni Jessici je med zadnjim posegom polnilo v obraz vbrizgal pripravnik frizerskega salona v Essexu v Veliki Britaniji, poseg pa se ni dobro končal. "Pred kratkim sem si v brado vbrizgala polnilo s hialuronsko kislino, da bi bila ožja," je več kot milijonu sledilcev na Instagramu sporočila Jessica"Imela sem zelo hudo okužbo in izcedek iz brade," je dodala.

Jessica je še delila, da se je sicer lekcije naučila skozi vsa leta lepotnih operacij, ter da je načeloma zelo izkušena, vendar je zaradi sorazmerno malo polnila sedaj nastala v njeni bradi velika luknja, ki jo mora skrivati z obližem.

Zelo malo je še zdravnikov, ki bi si upali na Jessici izvajati lepotne posege. Enega je našla v Istanbulu, poleg operacije nog, iz katerih so izčrpali več decilitrov maščobe in ureditve težav z brado, pa ji je za nagrado popravil še nos. Sedaj mora Jessica nekaj mesecev nositi kompresijske nogavice, na novo lepotno operacijo, ki ji jo je zdravnik sicer odsvetoval, pa bo morala še nekoliko počakati, saj mora, kot sama pravi, okrevati in se nekaj kilogramov zrediti, da ji bodo lahko odstranili maščobo in jo vbrizgali v boke.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta