(FOTO) 50 let kasneje: Tako so junaki iz serije Pika Nogavička videti danes

A.L.
13.12.2018 16:29

Igralci so se fotografirali po 50 letih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Inger Nilsson.
Profimedia

Ljudje po vsem svetu so se pred petimi desetletji zabavali ob serijah o Piki Nogavički, ki so jih Švedi posneli po priljubljenih knjigah Astrid Lindgren. Glavne vloge so takrat prevzeli mladi igralci Inger NilssonPär Sundberg in Maria Persson, ki so upodabljali Piko, Anico in Tomaža.
Serijo s 13 epizodami so Švedi prvič predvajali na nacionalni televiziji leta 1969. Kmalu za tem je serija obkrožila ves svet, vključno s Slovenijo. Igralci so v kultni seriji stari okoli deset let, mnogi pa se sprašujejo, kako so Nillssonova, Sundberg in Perrsonova videti danes. Igralci so se po skoraj 50 letih od snemanja serije zbrali skupaj in se fotografirali.
{facebookpost}https://www.facebook.com/bueloamici/posts/2024267097668340{/facebookpost}
Igralci so združili fotografijo iz časov snemanja in tisto, ki so jo posneli sedaj. Nastala je zanimiva primerjava, fotografija pa je že zaokrožila po družbenih omrežjih. Igralki, ki sta upodobili Piko Nogavičko in Anico, sta danes stari 59 let, njun soigralec, ki je igral Tomaža, pa 61 let.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta