(FOTO) Bili sta najlepši deklici na svetu, danes sta uveljavljeni manekenki

Gr.G.
24.12.2020 10:50
Malo stvari je sprožilo toliko odzivov kot razglasitev najlepših deklic na svetu. Čeprav takšnega naziva niso uradno podelili, so svetovni mediji dve dekleti označili za najlepši na svetu, modni svet pa je preprosto oboževal njune fotografije.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Prvo najlepše dekle na svetu je bila Francozinja Thylane Blondeau. Deklica je manekenka postala pri komaj štirih letih, z desetimi pa je pozirala za naslovnico Voguea. Mnogi ljudje so se sicer nad fotografijami zgražali in bili mnenja, da gre za seksualizacijo otroka. Medtem je Thylane dopolnila 20 let in je uspešna manekenka.

Njena naslednica je bila Kristina Pimenova, ki je z osmimi leti postala najmlajši supermodel na svetu. Na sceni se je pojavila leta 2014 in po zaslugi Instagrama kmalu podpisala pogodbo z Robertom Cavallijem in Dolce & Gabbano. Pojavila pa se je tudi na naslovnici otroškega Voguea, danes pa je stara 15 let.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta