(FOTO in VIDEO) Bili smo na sejmu Venus, ki premika meje ustaljenih spolnih praks, včasih gredo nastopajoči celo korak predaleč

Gregor Grosman Gregor Grosman
25.10.2019 13:26

Strast, poželenje in erotika na 23. erotičnem sejmu Venus v Berlinu, ki ga je v štirih dneh obiskalo blizu 30 tisoč ljudi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gregor Grosman
Gregor Grosman

Seksa v živo na Venusu v Berlinu ne boste videli. No ja, vsaj na javnem odru ne. Že 23. leto zapored je eden največjih evropskih erotičnih sejmov potekal z namenom širjenja spolnega obzorja obiskovalcev, teh je v štirih dneh sejmišče bilo 28.325, je sporočil organizator. Strast, poželenje in erotika ostajajo gonilni pojmi dogajanja v dobro ogretih razstavnih halah. Konec koncev golih in skoraj golih nastopajočih ne sme zebsti. 
{embed_youtube}https://youtu.be/WvD2_xtVyYs{/embed_youtube}
Pričakovano je bila v soboto največja gneča ljubiteljev erotike, ki so pridno polnili vrečke in predvsem pri parih skoraj ni bilo takšnega, ki bi zvečer sejmišče zapuščal praznih rok.

Gregor Grosman
Gregor Grosman
Gregor Grosman
Gregor Grosman
Gregor Grosman

DVD vztraja, VR ne uspe prodreti

Zadnji dan pa prav tako ni slaba izbira, sploh če želite na erotičnem sejmu kupiti kak izdelek za popestritev spolnega življenja. Marsikateri razstavljalec te raje, kot da bi zaloge ponovno pakiral in jih odnašal domov, zadnje ure sejma ponudi po znižani ceni. Tudi do 50 odstotkov manj lahko plačate za kakšno igračko za odrasle. Enako za DVD-je, majice z dvomljivimi sporočili, spodnje perilo ...

Gregor Grosman
Gregor Grosman
Gregor Grosman
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta