(FOTO) O tem prozornem bikiniju za 520 evrov govori cel internet

D.Ži
03.07.2019 14:08

Samo ena tanka črta, ki zakriva prsne bradavice.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V morju poletnih trendov, ki jih je s seboj prinesel širok nabor kopalk te sezone, se je pojavil model kopalk, ki močno izstopa. Spletna prodajalna Cult Gaia je predstavila prav poseben bikini, ki je narejen iz povsem prosojnega materiala, prsne bradavice pa zakriva črta, narejena iz delov želvinega oklepa. Kar je, kakopak, izjemno "razveselilo" zaščitnike živali.
{instagram}https://www.instagram.com/p/ByxqeuHg0eK/{/instagram}
Model kopalk se imenuje Shalese in je naprodaj za 520 evrov, na spletni strani pa je opisan kot "oda tropskemu nadrealizmu". 
Kljub visoki ceni, nenavadnem dizajnu in želvovini se zdi, da je mnogim ženskam ta bikini zelo všeč, kar dokazujejo številni komentarji, ki so se nabrali pod objavo blogerke Camile Guper, ki ji na Instagramu sledi 1,1 milijona ljudi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzJOvr_lg4T/{/instagram}
Med njimi so tudi komentarji, kot so "Popolne kopalke!", "Želim ta bikini!", "Kako zelo izvirno" in "Ne želim si več silikonskih vsadkov, sprejela sem majhne prsi". 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta