(FOTO) Samsung je naredil veliki in manjši, a še vedno velik Note 10

Gregor Grosman Gregor Grosman
08.08.2019 16:43

Samsung je v New Yorku predstavil pametni mobilnik Galaxy Note 10.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Mobilnik Samsung Galaxy Note je z deseto generacijo prvič na voljo v dveh velikostih. V prvi vrsti je še zmeraj namenjen poslovnežem in zahtevnejšim uporabnikom, ki znajo ceniti možnost uporabe pisala S-Pen. Delo z njim je v novi različici še bolj intuitivno, zagotavlja proizvajalec. 

Na dnu ohišja je USB-C konektor nameščen na sredini, desno od njega sta zvočnik in odprtina za pisalo. 
Reuters
Galaxy Note je prvič na voljo v dveh velikostih. Uporabniki lahko izbirajo med Note 10 v "kompaktni obliki" s 16-centimetrskim (6,3-palčnim) zaslonom ter modeloma Note10+ in Note10+ 5G, ki se ponašata z 17,27-centimetrskim (6,8-palčnim) zaslonom, ki je tudi največji zaslon v seriji Galaxy Note do sedaj 
Reuters
Note 10 ima 6.3-palčni AMOLED zaslon z ločljivostjo Full-HD (2280 x 1080 točk) in gostoto 401 PPI. Opremili so ga s tehnologijo HDR 10+, ne podpira pa ločljivosti QHD. 
EPA
Uporabniki lahko posnamejo različne selfije v razmerah s slabšo svetlobo. Nočni način je sedaj na voljo pri sprednji kameri. Pri modelu Note 10 ima ta ločljivost 10 milijonov točk. 
Reuters
Ohišje Note 10 je manjše od predhodnika Note 9. Novinec je tudi lažji in tanjši. 
Reuters
Galaxy Note10+ podpira 45W žično polnjenje. Uporabniki lahko tako v 30 minutah napolni svoj telefon za ves dan. 45W polnilec pa ni priložen aparatu, ampak ga je potrebno dokupiti. 
EPA
Uporabniki serije Note imajo sedaj na voljo tudi možnost brezžične skupne rabe energije. Tako je mogoče brezžično polniti pametno uro Galaxy Watch, slušalke Galaxy Buds in druge naprave, ki podpirajo standard Qi. 
Reuters
Kot že lani je tudi tokrat Samsung predstavitev novega "velikana" izvedel v Barclays Centru v Brooklynu v New Yorku. 
Reuters
Zaslon od roba do roba se še zmeraj imenuje Infinity-O, vendar je Note 10 oblikovno prepoznavno drugačen od Galaxy S10 ali S10+. Izrezna odprtina za prednjo kamero je premaknjena na sredino zaslona in ne več desno, kar smo videli že pri nekaterih konkurentih. 
EPA
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta