Katera nebesna znamenja imajo največ možnosti obogateti?

D.Ži
08.11.2018 09:50

Zdi se, da so nekateri rojeni za uspeh in življenje v bogastvu. A vse ima svojo ceno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Forbes je objavil lestvico najbolje plačanih javnih ljudi letošnjega leta. Ta je do neke mere predvidljiva, zanimivo pa postane, ko primerjamo, kaj so bogati in slavni po horoskopu. Zdi se, da so nekateri za uspeh bili rojeni.
Strelci se borijo
Strelci so odprtih misli, nagnjeni k eksperimentiranju, želijo razumeti svet okoli sebe, kar se sicer ne nanaša vedno na poslovne dogovore. Na Forbesovi lestvici so strelci zaslužili le 2,7 odstotka skupnega bogastva. Dve najbolje plačani zvezdi, rojeni v tem znamenju sta Jay-Z in Scarlett Johanson.
Dvojčkom gre nekoliko bolje
Dvojčki na lestvici so zaslužili 2,95 odstotka skupnega bogastva, kar lahko pripišemo njihovi duhovitosti in hitri osebnosti. Tukaj sta najbolje plačana Kendrick Lamar in Paul McCartney.
Ribi sta kreativni
Čeprav so umetniške duše in zelo sočutne, so ljudje rojeni v znamenju rib precej pasivni, kar ne prinaša denarja. A so ribe na lestvice zaslužile 7,88 odstotka skupnega bogastva. Najbolj plačani so Floyd Mayweather, Stephen Curry in Rihanna.
Raki so čustveni
Raki so na lestvici ustvarili 8,02 odstotka skupnega bogastva, pri čemer jim ni pomagala njihova čustvena in intuitivna narava. Najbolj plačani so Kevin Hart, Luke Bryan in Jennifer Lopez.

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta