Ljudje, rojeni v teh znamenjih, znajo najbolje ravnati z denarjem

A.L.
07.04.2020 10:03

Nekateri so prepričani, da nebesna znamenja vplivajo tudi na to, kako dobro znate ravnati z denarjem. Ljudje, rojeni v znamenjih dvojčka, leva in strelca, veljajo za tiste, ki so precej razsipni, varčevanje pa jim ni prav blizu. Na drugi strani naj bi bilo povsem drugače s tistimi, rojenimi v znamenjih bika, raka in kozoroga.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Bik
Za ljudi, rojene v znamenju bika, velja, da so dobri tako v varčevanju kot tudi v zaslužku. Veljajo za vestne in marljive osebe, ki se le redko zadolžujejo in imajo vedno na strani nekaj prihrankov, ki jih porabijo za stvari, v katerih uživajo, denimo za potovanja.
Rak
Ljudje, rojeni v znamenju raka, veljajo za posebej dobre, ko pride do finančne stabilnosti. Gre za delovne ljudi, ki jim redni dohodki veliko pomenijo. Zaslužen denar radi varčujejo in vlagajo, to jim daje občutek varnosti. In za kaj najraje zapravljajo? Za pomembne stvari, takšne, ki imajo vrednost. Nepotrebnim nakupom se običajno izogibajo.
Kozorog
Za ljudi, rojene v znamenju kozoroga, prav tako velja, da so dobri v ravnanju z denarjem. Zanje velja, da redko zapravljajo za nepotrebne stvari, ki čez nekaj časa izgubijo vrednost. Podobno kot vsem, rojenim v znamenju raka, tudi njim veliko pomenijo redni prihodki in nekaj prihrankov, ki predstavljajo varnost zanje in za njihove družine.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta