Med vožnjo po Hrvaški snema filme za odrasle

GR.G.
20.08.2019 11:30

Zvezdnica filmov za odrasle Tara Spades je bila tako neučakana, da je nekaj vročih prizorov posnela že na poti proti Jadranu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tara Spades, 50-letna zvezdnica filmov za odrasle, ki prihaja iz Velike Britanije, se trenutno potepa po Hrvaški. Vendar pa je njen obisk daleč od klasičnega družinskega dopusta na obali, čeprav sta do morja z možem že prišla. Tako je na svojem twitter profilu nedavno objavila fotografijo, na kateri uživa v pitju kave, pred nekaj urami pa je s svojimi 162.000 sledilci delila sliko, na kateri stoji v morju, ob njej pa zapisala, da preprosto uživa.
{twitter}https://twitter.com/taragirl69/status/1163468318906470400{/twitter}
Po pisanju hrvaških medijev so fotografije in njeni zadnji videi, ki za mladoletne niso primerni, nastali v Zagorju, kjer se ljubiteljica erotike in seksa mudi te dni. To je mogoče videti na enem izmed videoposnetkov, kjer lahko preberemo napis "Dobrodošli u Zagorje". In čeprav iz njenih objav na družbenih omrežjih ni mogoče razbrati, zakaj je odšla na Hrvaško, je trenutke vožnje po hrvaških avtocestah in počivališča kot tudi vožnjo s trajektom izdatno dokumentirala in izkoristila za snemanje novih vročih prizorov. 
{twitter}https://twitter.com/taragirl69/status/1163022356052422656{/twitter}
Da nima težav z goloto na javnih mestih, je Spadesova že večkrat dokazala. Po twiterju tako kar mrgoli posnetkov, na katerih oblečena zgolj v najlonke pozira na kakšni terasi. Njen mož je hkrati tudi največji ljubitelj njenega dela, pa tudi sicer moških za vloge v njenih filmih ne manjka.
V videu, ki je nastal na Hrvaškem, se ob avtocesti sprehaja v nogavicah, samozadovoljuje ter občuje z moškim, za katerega ni znano, ali gre za njenega moža. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta