Modni lasni dodatek, ki je všeč tudi Kate Middleton

L. P. L.
03.05.2019 06:17

Nekoč so jih nosile le deklice, današnji modni trend pravi drugače – modni lasni dodatek je namenjen ženskam v vseh starostnih obdobjih, nad njim je navdušena tudi Kate Middleton.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kate Middleton se večkrat pojavi z lasnim obročem.
Profimedia

Modni lasni obroč ali rajf je spet tu. Široki, ozki, z dodatki, popolnoma vseeno, za katerega se boste odločile, vseeno boste modne. 
Lasni obroč, ki sta ga pred leti oblikovala Coco Chanel in Paul Poiret, je bil nekoč namenjen visoki modi. Danes se vrača tako v visoko kot ulično modo. Vojvodinja Kate Middleton je nad njim navdušena in se večkrat pokaže z elegantnim rajfom, ki dopolnjuje njeno brezhibno garderobo. Njeni lasni obroči so široki in enobarvni.

Kate Middleton, vedno modna in urejena.
Profimedia

Izbire je veliko

Kakšen obroč boste izbrale, je odvisno tudi od oblike glave in celotnega stajlinga. Izbirate lahko med širokimi in tankimi lasnimi obroči, tudi dodatki so različni: rože, kristali, pentlje, bleščice, črtasti ali karo vzorec.
Modni rajf je postal del nakita in vse pogosteje ga boste videvale tudi na naših ulicah.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BwWOxzmlgow/{/instagram}

Omogoča lepšo pričesko

Modni lasni obroč vam bo omogočil, da bo vaša pričeska videti še bolj urejena. Če imate težave s krotenjem svojih las, razmislite o njem. Ustreza tako kratkim kot daljšim lasem, spuščenim, spetim v čop, figo ali kito.
Prav bo prišel tudi v primerih, ko si nimate časa umiti las, obdržati pa morate urejen videz. Takrat vas lahko rešita suhi šampon za lase in rajf, ki se poda vaši celotni garderobi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BwWLKnzF9Vq/{/instagram}

Kombinacija, ki nikoli ne zataji

Če ste še vedno skeptične, ali vam lasni obroč paše in kako ga kombinirati, vzemite enobarvni rajf z malenkostnimi dodatki v enaki barvi pa še torbico, pas in čevlje.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BwWKCv0BBqY/{/instagram}

Za začetnike

Primeren je tanek lasni obroč v nežnih barvah, ki se ujema s celotno garderobo. Nosite ga lahko tudi poleg kavbojk, bele majice ali bluze, obujete lahko salonarje ali športne copate v barvi lasnega obroča.

Za ljubitelje mode

Široki lasni obroč je pika na i in bo zagotovo središče vaše celotne garderobe. Če ga boste nosile poleg elegantne črne obleke, izberite satenastega, posutega z bleščicami.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BwWHTXxlTNM/{/instagram}

Če si upate

Za tiste ljubiteljice mode, ki si upajo več, so primerni lasni obroči z dodatkom rož, perja, velikimi kristali.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BwV22rWAmaF/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BwVRliGlHur/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BwVJO10h5ds/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta