Nikoli ne boste uganili, kaj je Lado ušpičil tokrat

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
10.05.2021 10:17
»Po HOFER CENI, po-po-po HOFER CENI, samo po HOFER CENI …« je refren, ki marsikomu že mesece odmeva v ušesu. Za rap hitom je stal znani slovenski estradnik, TV voditelj in komik Lado Bizovičar. A Lado po duši ni le kovač raperskih rim, temveč v sebi skriva še mnogo širše glasbene ambicije. Toda tega, kar lahko od danes naprej slišite na hoferscena.si, ni mogel predvideti nihče.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Matic Grmek

Kakšen hit je tokrat pripravil Lado, si preprosto morate pogledati sami. Obljubimo, da se boste ob ogledu novega videa pošteno nasmejali in kdo ve - mogoče boste na koncu že prepevali skupaj z njim! Navsezadnje gre za glasbeni stil, ki ga obožuje dobršen del Slovencev. Ga bodo ti vzeli za svojega? Ali bodo rap pristaši to vzeli kot zahrbten udarec? Gotovo je le eno: Lado živi, kot si želi.

Ko tako živiš, se zgodi marsikaj zanimivega. Iz zakulisja snemanja nove uspešnice smo izvedeli številne pikantne podrobnosti. Ima Lado raje jodlanje ali vriskanje? Je zaprisežen poslušalec Avsenikov ali Slakov? Koliko »hozentregarjev« ima zares v omari? Vse to in še več boste izvedeli kmalu.

Bit Sever

Saj veste - obstajajo cene in obstaja HOFER CENA: vedno dobra, vsakemu dostopna in dokaz, da vam za izdelke visoke kakovosti ni treba odšteti visokih zneskov. Nova popevka in videospot dopolnjujeta HOFER (S)CENO, ki vse ljudi poziva k temu, da zaživijo, kot si želijo. Zaživi tudi ti tako, kot želiš in si privošči najboljše užitke po vedno dostopni ceni. Če te Lado ob tem še nasmeji, pa toliko bolje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.