Prostituirati se je začela, ker je imela dolgove, zdaj zasluži več tisoč evrov mesečno

Gregor Grosman Gregor Grosman
13.09.2019 10:31

Zaljubila sem se v ta poklic, pravi ženska z umetniškim imenom Afrodita, ki je v dveh mesecih odplačala štiri tisoč evrov dolga, opremila hišo ter si kupila veliko novih stvari.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sindikalistka Afrodita
Www.dobra-druzba.org
Fotografija je simbolična. 
Reuters

Z organizacijo sindikalne enote so predstavniki slovenskih delavcev komercialnih spolnosti, združeni pod streho kulturnega društva Dobra Družba, v okviru osveščanja in informiranja pričeli z objavljanjem tedenskega dnevnika sindikalistke Afrodite, ki je začela spolne usluge v zameno za denar nuditi pred tremi leti. Namen dnevnika so zgodbe in utrip iz prve roke, so zapisali na spletni strani društva, prostitutka Afrodita pa je v svojem prvem zapisu pojasnila, da se je z najstarejšo obrtjo pričela ukvarjati, ker je imela dolgove. Afrodita piše, da ji je bilo grozno dolgčas "in sem se prijavila na avanture. Neki gospod mi je ponudil 150 evrov za 3-urno srečanje". In tako je združila prijetno s koristnim, dodaja.

Sindikalistka Afrodita. 
Www.dobra-druzba.org

Veliko neresnih strank

Prepričana je, da so bile njene cene takrat prenizke. "Glede na mojo vrhunsko uslugo. Na ta način sem se dobila s tremi novimi strankami, nekaj čez dvajset jih je bilo neresnih in se dogovorov niso držali." S trojico je zelo uživala, pravi, eden izmed moških pa jo je nekoč predstavil šestim ženskam, ki so zanj delale prostovoljno. "Sprva je bil to šok, ampak pozneje sem jih bila zelo vesela. Naučile so me, kako se stranke sprejema preko telefonov, brez predhodnega dopisovanja in spraševanja. Zaljubila sem se v ta poklic."
Spolna delavka v dnevniku nadaljuje, da je s skoraj vsako stranko uživala, kot ni prej nikoli s številnimi ljubimci. Naučila se je tudi varne spolnosti, saj je pred tem redko uporabljala kondome, s profesionalnim delom pa so ji postali samoumevni. "Uživala sem v erotiki in seksu kot še nikoli doslej. Imela sem šest seksi kombinacij erotičnega perila: medicinska sestra, Francozinja, čistilka itd."

V treh letih zamenjala osem lokacij

"V dveh mesecih sem odplačala 4000 evrov dolga in zraven opremila hišo ter si kupila veliko novih stvari. Še nikoli mi ni nobena služba dajala takšnega užitka in čudovite plače." Najstarejšo obrt opravlja že tri leta, v tem času je zamenjala osem delovnih lokacij, spoznala preko 30 sodelavk in si nabrala ogromno znanja o prostituciji, piše v svojem dnevniku. Kljub temu, pravi, je bila neizobražena in ni vedela, kako lahko uradno prijavi svojo dejavnost. "Poklic mi prinaša med 2000 in 5000 evrov na mesec in še vedno s strankami uživam. Skupna lastnost vseh punc, ki se ukvarjamo s prostitucijo, je, da se vse učimo na lastnih izkušnjah, in če imamo srečo na začetku, naletimo na dober kolektiv. Učimo se tudi iz okolja, v katerem delamo." 
Da ta poklic ni enostaven in se veliko punc sooča s težkimi situacijami in skrivanjem svoje dejavnosti, ugotavlja Afrodita, ki je tudi mama enemu otroku. "Pomembno je, da imaš nekoga, ki mu lahko popolnoma zaupaš in sprostiš svoja čustva, dvome, skrbi in veselje. S to željo sem se pridružila društvu Dobra družba, kjer spolne delavce spoštujejo, razumejo in ne obsojajo," zaključi svoj prvi dnevnik spolna delavka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta