Raziskava je pokazala, s kakšnimi moškimi ženske pogosteje v postelji doživijo vrhunec

D.Ži
23.01.2020 12:46

So mišice ključnega pomena? Niti ne.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Obstaja nekaj dejavnikov, od katerih je odvisno, ali bo ženska doživela orgazem. Od sproščenosti do veščin spolnega partnerja, znanstveniki pa trdijo, da obstaja nekaj značajskih lastnosti moških, po katerih lahko sklepamo, ali je z njimi mogoče doživeti spolni vrhunec. 
Znanstveniki z univerze v Albanyju so izvedli raziskavo, v okviru katere so se pogovarjali z mladimi ženskami v heteroseksualnih zvezah. Na podlagi njihovih odgovorov so nato preverili, kako sta jakost in pogostost njihovih orgazmov povezana z izbiro partnerja. Raziskava je pokazala, da ženske, katerih partnerji so duhoviti, samozavestni in finančno močni, pogosteje doživljajo orgazme.  Intenzivnost orgazma naj bi bila povezana s tem, koliko se partner ženski zdi privlačen, na to pa vpliva tudi ena telesna značilnost moških - širina ramen. Razlog za tem naj bi bil evolucijske narave: ženske uživajo v seksu z razvitim, močnim in uspešnim moškim, saj naj bi tako zvišale verjetnost, da bodo takšni tudi njihovi potomci.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta