Skrivnost izgubljenih 45 kilogramov

Denis Živčec Denis Živčec
09.05.2020 05:00

Pevka, ki je nekoč sesula stereotip, kako naj bi bila videti pop zvezda, je v letu dni izgubila skoraj polovico telesne teže, menda s famozno sirtuinsko dieto.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shujšala je do neprepoznavnosti. Takšna je Adele na zadnji sliki, ki jo je poslala na instagram.
Profimedia

Oboževalci niso povsem prepričani, ali jim je tako dramatična sprememba všeč, a konec koncev se jih postava priljubljene britanske pevke niti ne tiče tako zelo. Ko je Adele prišla na sceno, so svetovni mediji o njej poročali kot o glasbenici, ki premika meje in briše stereotipe o tem, kako mora biti videti prava pop zvezda. Prišla je z vsemi svojimi oblinami, karizmo, izjemnim glasom in komadi, ki so nas dregnili naravnost v šibke točke. Adele je medtem požela vse mogoče nagrade in priznanja, se ločila, umaknila in se zdaj pred fotografske objektive vrnila kot povsem druga ženska. V letu dni je namreč izgubila neverjetnih 45 kilogramov. Ugibanja, kako ji je to uspelo, se seveda kar vrstijo.

Adele v težjih časih. S konkurenco je pometla tudi s kakšno oblino več. A dobro se očitno ni počutila.
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta