Svingerski par s Hrvaške se je izpovedal: Med pari so tudi direktorji, menedžerji, politiki ...

D.Ži
27.02.2020 09:47

Zakonski par z območja Dubrovnika je razkril, kako veliko parov in samskih moških si v hrvaških mestih želi popestritve v postelji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Svingerski par iz Dubrovnika se je odločil za hrvaške medije spregovoriti o svojem življenju. Gre za par v štiridesetih, ki ima skupaj enega otroka. Živita na območju najbolj obleganega hrvaškega turističnega mesta in uživata v tem, da vsake toliko zamenjata spolne partnerje.
Na vprašanja Dobrovačkog dnevnika, kako sta pristala v svingerski zgodbi, sta odvrnila, da je za kaj takega potrebna zelo dobra komunikacija v zakonu. "Če je ni na drugih življenjskih področjih, je ne bo niti v seksu," sta jim povedala. Menita, da je le malo žensk, ki kdaj pa kdaj med seksom ne bi mislile na drugega moškega ali celo več njih, medtem ko je povsem jasno in znano, da moški radi sanjarijo o prijateljicah, sodelavkah ali neznanih ženskah, ki so jih pred kratkim srečali.
Pri njiju je prvi korak naredil on. "Trajalo je nekaj časa, začelo se je s fotografijami na posebnih spletnih straneh, nato prišlo do odpiranja skupnega profila in potem komunikacije z drugimi pari. Govorimo o mesecih, v tej zgodbi sva zdaj že štiri leta. Tu so otroci, službene obveznosti in vse to uskladiti s potovanji je precejšnji izziv," pravi ona. 

Fotografija je simbolična.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta