(TOTI LIST) Razkrivamo: Tudi SMC s svojo kletjo

Janja Zorčič
02.03.2020 10:03
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotomontaža Uroš Šoštarič

Stranke tretje Janševe vlade niso podpisale zgolj koalicijske pogodbe. Ker je zmagal dialog in prevladal razum, kot je povedal predsednik SMC Zdravko Počivalšek, in ker morajo biti v teh težkih časih za slovenski narod enotni, kot pravijo vsi skupaj, so nekatere stranke četverčka prevzele tudi že demokratične prakse, ki jih izvaja prva in najboljša med njimi.
Ni dolgo nazaj, ko je Reporter poročal, da je v prostorih podmladka SDS multimedijski prostor, v katerem mladi strokovni sodelavci preko lažnih profilov na družbenih omrežjih obračunavajo z nasprotniki. "Po naših informacijah delujejo v kletnih prostorih SDS, v približno 20 kvadratnih metrov veliki sobi, kjer je sicer pisarna podmladka, v njej pa imajo računalnike, telefone, v njej lahko deluje okoli deset ljudi. Njihova naloga je, da na družbenih omrežjih, zlasti na Twitterju, blatijo politične nasprotnike in novinarje. Še posebno se morajo angažirati v času volitev, ko naredijo kak video, ki ga vsi drugi potem delijo po družbenih omrežjih. Zapise s teh lažnih profilov delijo tudi veljaki stranke, tudi prvak Janez Janša. V zahvalo jim obljublja službe v parlamentu in vladi, če bi jo prevzeli," so še pisali pri Reporterju.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta