(VEČER V ŽIVO) Raziskovalec zavesti Adrian P. Kezele: Vsak dan živim, kot da je zadnji

Maja Furman Maja Furman
14.01.2020 12:28

Adrian P. Kezele je avtor številnih knjig, med njimi so Veličastni Saturn, Maitreya, Popolna ljubezen, Razdvajanje svetov in Sončni labirint.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Kos

Gost prvega letošnjega Večera v živo, ki bo 23. januarja v Mariboru, bo Adrian P. Kezele, raziskovalec zavesti, predavatelj in avtor priljubljenih knjig o duhovnosti in osebni rasti. Tema druženja bo obilje. S pomočjo starodavnega znanja artha in muder se bomo naučili, kako ustvariti obilje. Slišali bomo tudi natančno djotiš astrološko napoved za letos, ki je zelo obetavna. Adrian P. Kezele je zanimiv sogovornik, govori umirjeno, vedno bistveno, brez odvečnega balasta. Je učitelj integralne meditacije, ki jo tudi sam prakticira dvakrat na dan, vedno pred aktivnostjo. Je ustanovitelj Duhovne akademije, kjer med drugim uči tudi duhovni ples nudanza ter vodi številne druge seminarje in delavnice z duhovno vsebino. Bralci radi posegajo po njegovih knjigah, ene izmed njih so Veličastni Saturn, Maitreya, Popolna ljubezen, Razdvajanje svetov in Sončni labirint. Na Večeru v živo bo pokazal tudi mudre za obilje, to so položaji rok, ki ustvarjajo energijske vzorce in energijske povezave med telesom, umom in zavestjo.

Adrian P. Kezele: "Življenje je preplet lepot in zadovoljstva, samo ustaviti se moramo, pogledati okoli sebe in najti kaj lepega."
Sašo Kos
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta