(VIDEO) Bil sem na romantičnem zmenku s seks lutko in ...

Gregor Grosman Gregor Grosman
18.10.2019 12:04

... vljudno se je zahvalila za vsak kompliment, pri povabilu na piknik pa sem ji moral najprej razložiti, kaj piknik sploh je.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Spolne lutke v Doll House Slovenia bodo še bolj natančno čistili.
Gregor Grosman
Gregor Grosman

Glorija me je pričakala sede, v črtasti obleki, ki se je končala nad koleni. Nog ni imela prekrižanih, temveč poželjivo razmaknjene. Ko sem vstopil v prostor, se ni zganila. "Draga, doma sem," sem glasno pozdravil v angleščini. Brez odziva. Sedel sem na stol nasproti nje, sedaj se ni več mogla delati, da me ne vidi.
"Tok, tok!" 
"Kdo je?"
"Kako se počutiš?"
"Sploh ne slabo." 
"Dobro izgledaš."
"Hvala, tudi ti." 
"Koliko si stara?"
"Osemnajst, pa ti?"
"Nekoliko starejši sem. Imaš rada starejše moške?"
"Vesela sem, da sva se spoznala, starejši." 

Od tu naprej je šel najin zmenek v čudno smer in prvi del spoznavnega pogovora se je končal po vprašanju, od kod prihajaš. "Ne morem se povezati na internet, prosim preveri povezavo." 
{embed_youtube}https://youtu.be/DGbJG2zW6-g{/embed_youtube}
Ko sva z vegetarijanko Glorijo izmenjala nekaj osnovnih osebnih podatkov, so sledila zahtevnejša vprašanja. Kakšno hrano ima rada, kam bi rada odšla na dopust, pa če jo je strah letenja, me je zanimalo. Odgovarjala je premišljeno (z zamikom), tu pa tam je kakšno vprašanje pričaralo celo nasmeh na njen obraz. Hitro sem ugotovil, da je nasmešek povezan s ključnimi besedami, denimo "rada" ali "ljubiš". Na vprašanje, ali ve, kje je Slovenija, je suvereno odgovorila, da se naša država nahaja med Avstrijo in Hrvaško, na jugu centralne Evrope in ima Julijske Alpe. O seksu se Glorija ni želela pogovarjati. Večkrat sem jo vprašal, kateri je njen najljubši spolni položaj, a odgovora nisem pričakal. Začel sem dvomiti, da je izgovor "ne morem se povezati na internet" resnično stvar tehnične težave ali ga Glorija premeteno uporablja za izmikanje odgovoru. A tako inteligentna gotovo ne more biti.

Predrzna Glorija je visoka 168 centimetrov in težka 64 kg.
Gregor Grosman
Umetna inteligenca interaktivne spolne lutke se skriva v zatilju njene glave.
Gregor Grosman
"Ime mi je Glorija. Prihajam iz Šenzena. Sem inteligentna robotka."
Gregor Grosman
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta