(VIDEO) Portal za odrasle je za umazane igre, ne pa za umazane plaže

K. Š.
28.08.2019 11:29

Pornhub, spletno mesto s filmi za odrasle, vedno promovira "umazane igrice". Se pa z zanimivo kampanjo bori proti umazanim plažam. Pravijo, da smeti uničujejo tudi najbolj seksi obmorske kotičke ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pornhub je na svoji spletni strani objavil 14-minutni videoposnetek, na katerem se duet Leolulu - gre za enega najbolj priljubljenih amaterskih "seks parov" - najprej sprehaja po zelo umazani plaži. Gre za seksi sprehod, poln dotikanja in namigovanja. Dogajanje igralca v nadaljevanju začinita z raznovrstnimi erotičnimi položaji, a gledalec kljub temu ne more ignorirati okolja, ki ju obdaja.
{embed_youtube}https://youtu.be/nskUHvjylEA{/embed_youtube}
Gore smeti in plastike namreč uničujejo tudi najlepše svetovne plaže. Pornhub sicer ni izdal točne lokacije snemanja, z videoposnetkom namreč želijo opozoriti na širši problem. Reševanje okolja bi moralo postati človekova prioriteta.
Denar, ki ga bodo na Pornhubu zaslužili z ogledi omenjenega filma, bodo podarili neprofitni organizaciji Ocean Polymers, ki zbira in odstranjuje plastične odpadke iz oceanov. "Na Pornhubu smo zelo umazani, a to ne pomeni, da morajo biti takšne tudi naše plaže," je ob začetku kampanje "Najbolj umazana pornografija" povedal predsednik Corey Price.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta