Za Ronaldinha zelo umirjeno v zaporu: Pije in se druži na veliki terasi

M.R.
12.03.2020 16:46

Po tem, ko so paragvajske oblasti prijele nekdanjega brazilskega nogometaša Ronaldinha zaradi ponarejenega potnega lista, je ta v zaporu, kjer pa očitno ne trpi preveč.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Paragvajska policija je že ob pristanku letala ugotovila, da je skupaj z bratom Robertom Asisom v državo vstopil s ponarejenim potnim listom. Vseeno ga je odpeljala do hotela, kjer se je lahko namestil, nato pa so preiskovalci vdrli v njegovo sobo, našli ponarejene dokumente in ga skupaj z bratom prijeli. 
Od tedaj sta v priporu, grozi pa jima petletna zaporna kazen. Paragvajski mediji navajajo, da v zaporih po državi vlada korupcija. Tisti zaporniki, ki imajo denar in privilegije, lahko od paznikov kupijo alkohol, mobilne telefone in druge luksuzne dobrine zunanjega sveta, ki so sicer prepovedane v zaporih. "Kupijo" si lahko tudi svoje sobe, drugi pa morajo prestajati kazni v prenatrpanih prostorih. 
V kategorijo bogatih zapornikov očitno spada tudi Ronaldinho, kar dokazujejo fotografije, ki so pricurljale iz zapora. Na njih je videti, da v družbi z drugimi zaporniki pije alkohol in jim podpisuje majice. Poleg tega uživajo na veliki terasi, uporabljajo pa tudi veliko televizijo.
{twitter}https://twitter.com/Football__Tweet/status/1237742957115125761{/twitter}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta