Ženska, ki je spala z 10.000 moškimi, trdi: To je pravi razlog varanja

D.Ži
14.01.2019 11:54

Prekaljena profesionalna spremljevalka je svoje stranke podrobno analizirala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Bivša profesionalna spremljevalka Gwyneth Montenegro je širši javnosti postala znana po tem, ko je razglasila, da je v življenju spala z več kot 10.000 moškimi. Zdaj se je del bogatih izkušenj odločila deliti še z ostalimi. 
V pogovoru za Daily Mail je, med drugim, odkrila, da obstaja razlag, zaradi katerega moški najpogosteje varajo, pri čemer niti ne gre samo za potrebo po seksu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BsDRITBB1j5/{/instagram}
"Za prevaro vedno obstaja psihološka motivacija. Moškim ne gre vedno za tisto, kar imajo ženske med nogami, čeprav je širše prepričanje drugačno. Razlogi za varanje so različni, najpogosteje moški čez plot skočijo zato, da bi se počutili poželjivo. Podobni so ženskam, tudi oni imajo čustva. Iščejo bližino in povezanost," ugotavlja Gwyneth. Nekateri naj bi varali zato, da bi se počutili bolj možato. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BsBze72hGfd/{/instagram}
"Ne varajo samo zato, ker bi jim bilo toliko do seksa. Moški se hočejo počutiti možato, zlasti, ko se jim zdi, da izgubljajo spolno moč. Ne gre samo za seks, 99 odstotkov mojih strank si je želelo intimnosti. Želeli so me spolno zadovoljiti, kar je potrdilo njihovo možatost," je sklenila prekaljena spolna delavka.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bl9Jc48ntSv/{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta