3 jutranji rituali Oprah Winfrey, ki vam bodo spremenili življenje na bolje

L. P. L.
28.05.2019 06:17

Priljubljena televizijska voditeljica in igralka Oprah Winfrey razkriva uporabne nasvete, s katerimi lahko vaše življenje postane lepše.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Oprah Winfrey razkriva navade, ki pozitivno vplivajo na življenje.
Profimedia

Naš um je zares nekaj posebnega. Če si določen čas ponavljamo pozitivne afirmacije, jih sprejmemo in dejansko postanemo bolj srečni, zadovoljni, uspešni. Če določene pozitivne rituale opravljamo nekaj časa, se naše življenje lahko spremeni na bolje.
Trenerji in motivatorji za lepše življenje svetujejo, da že zjutraj opravimo koristne rituale, ki vodijo v lepši dan, nam povrnejo mir in energijo. Če se vam morda ta hip zdi nesmiselno, poskusite sami in po nekaj tednih boste občutili razliko na lastni koži. V vašem življenju bo manj stresa in negativnih misli ter več smeha in energije. Le kdo si tega ne želi?
Kako lahko svoje življenje spremenimo na bolje s pomočjo treh jutranjih navad, pa razkriva vsem dobro znana Oprah Winfrey.

Vsako jutro si vzemite nekaj minut za meditacijo. 
Profimedia

Meditacija

Oprah vsako jutro meditira 20 minut. Kot pravi sama, ji jutranja meditacija daje upanje, jo izpolnjuje in ji prinaša globok občutek zadovoljstva.

Tek

Oprah Winfrey med jutranjim tekom.
Profimedia

Zdrav obrok

Oprah se zdravo prehranjuje. Preden se odpravi v službo, si pripravi zdravo malico, ki jo v službi poje. Meni, da s tem, ko nosimo hrano s seboj v službo, poskrbimo, da se prehranjujemo bolj zdravo, živimo lepše in lahkotnejše ter prihranimo denar.
Njeni obroki so sestavljeni iz vlaknin, zdravih ogljikovih hidratov in beljakovin.
Svetuje, da se podobnih treh ritualov poskušate držati tudi sami, saj resnično vračajo energijo, dobro počutje, bolj boste motivirani in srečnejši.
Vredno jih je preizkusiti, kajne?

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta