(INTERVJU) Majda Šraj: Naučiti se moramo biti potrpežljivi z ljudmi, ki živijo in razmišljajo drugače kot mi

Petra Košič Petra Košič
15.04.2020 06:04

Na štajerski Jarenini, od koder prihaja, jo poznajo kot uspešno tekačico, še pred svojih 16. rojstnim dnem je, takrat Majda Fras, prvič postala prvakinja Jugoslavije v krosu na tisoč metrov. Zaradi svojih atletskih uspehov se je njeno ime večkrat pojavilo v takratnih slovenskih medijih, trikrat je osvojila naslov jugoslovanske prvakinje in štirikrat zastopala jugoslovansko reprezentanco.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Majda Šraj je duhovno-energijska terapevtka, učiteljica in intuitivna svetovalka.
Šimen Zupančič

Kot duhovno-energijska terapevtka, učiteljica življenja in intuitivna svetovalka poudarja, da življenje nobenega človeka ne postavlja v čevlje boga. Da moramo to razumeti, ko pristopamo k vsem oblikam zdravljenja. Uči pomena dnevne energijske očiščevalne prakse, ki jo je poimenovala duhovna higiena.
Človek včasih potrebuje pomoč, naj bo to od uradne medicine ali s pomočjo alternativne podpore za netelesne nivoje, a resnično delo, pravo skrb zase, mora vsak opraviti sam. V nas samih je moč, da naredimo spremembo pri sebi, ne moremo pa spremeniti sveta okoli sebe, je glavno sporočilo njenega dela.
Kakšno vlogo imajo energije pri zdravljenju fizičnega telesa?
Pri terapevtskem delu energijo usmerjamo v telo, ki jo zazna, sprejme in se na to spremembo energije odzove s samo zdravljenjem. Naše telo ima spominsko celico, ki si zapomni, kako je videti, ko je zdrava.
Pomembno je, da iz svojega biopolja odstranimo tudi vse nižje vibracije oziroma entitete, ki so se nakopičile, sploh če so se zelo dolgo časa sidrale in so tako že dolgo časa z nami.

Majda Šraj med izvajanjem duhovno-energijske terapije.
Šimen Zupančič
Šimen Zupančič
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta